Den Förbjudna Lagkaptenen

11/06/2024 | Författare: Anonym
10 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | Age PlayÄldre ManTonåring
4.1
(23)
Jag känner hur mina trosor blir våta samtidigt som jag slickar Fredriks gigantiska kuk.

Jag slänger igen bildörren och går med raska steg mot sporthallens entré. Regnet öser fortfarande ner och jag är redan 10 minuter sen till träningen. När jag kommer in ser jag att tjejerna redan gått på planen och börjat med de första uppvärmningsövningarna, så jag slänger av mig väskan och innebandyklubban på läktaren och tar mig ut i det allmänna utrymmet för att kunna värma upp ordentligt utan att störa de andra. Innan jag gick ut fick jag en måttligt imponerad blick av tränaren. Det inte är första gången jag dyker upp sent.

Jag börjar jogga fram och tillbaka och gör diverse halvdana rörelser för att få igång kroppen. I bortre änden av hallen ser jag att herrarnas kapten, Fredrik, kommer ut från boxningsföreningens till synes nedsläckta lokaler medan han pratar i telefonen. De måste ha avslutat sin träning precis innan vår började... Jag har alltid haft ett extra gott öga för den mannen. Han må vara över 20 år äldre än mig, men det är något med auktoritetspersoner som är så fruktansvärt sexigt. Att det även förekommit en del oväntad kroppskontakt under våra gemensamma lagfester har definitivt inte fått mitt intresse att svalna. Han står kvar och pratar i telefonen medan jag springer fram och tillbaka.

– Älskling, jag vet. Jag är ledsen. Jag lovar att jag kommer att komma på nästa ultraljud...

Hör jag honom säga innan jag vänder och återigen joggar bort mot andra änden av lokalen.

Det är fan typiskt att han är upptagen. Eftersom de verkar ha ett barn på gång så kan jag bara utgå ifrån att det är seriöst. Men det hindrar ju inte mig från att fantisera. Om jag ska vara ärligt har han varit föremål för mina fantasier både en och två gånger.

Jag ser att han lägger på med en suck och stoppar mobilen i fickan när jag närmar mig efter ännu en runda.

– Trubbel i paradiset?

Jag blir nästan lika förvånad som han, över orden som kommer ur min mun. Säger man någonsin så förutom på film? Fan vad töntigt sagt. Och nu vet han ju att jag har tjuvlyssnat.

Han ler halvhjärtat.

– Det skulle man kunna säga! Njut av din frihet medan du kan. Ju äldre man blir desto mer krav och ansvar får man ta.

Jag avslutar min uppvärmning och börjar stretcha bredvid honom.

– Fast fri kan man väl vara trots att man är gammal, säger jag och sneglar upp mot honom.

– Kallar du mig gammal nu? säger han med ett skratt i rösten.

Jag granskar hans ansiktsdrag och låter blicken vandra över hans kropp. Han är nyduschad och har på sig kostymen han förmodligen haft på sig under dagen. Jag kan inte hjälpa att tänka på den tighta överkroppen som förmodligen döljer sig under skjortan. Jag ställer mig bredbent i en framåtfällning för att stretcha baksida lår.

– Verkligen inte... Jag drar ut på svaret och vrider överkroppen mot ena benet för en djupare stretch. Det räcker med att vara i Fredriks närvaro för att jag ska känna hur en låga sakta tar fart i mellangärdet och letar sig ner. Fan fan fan. Hur kan man vara så sugen på en annan människa? Speciellt någon som är så mycket äldre? Jag tror knappast att mina 18-åriga vänner trånar efter män som skulle kunna vara deras pappor!?

Jag tittar upp mot Fredrik ännu en gång och ser till min förvåning att han bara står där och ser på mig. Så mycket har vi inte interagerat tidigare att det skulle vara naturligt för oss att fortsätta vårt kallprat. Jag reser mig upp och ser honom i ögonen. Inbillar jag mig, eller har hans klarblå ögon mörknat en nyans?

– Det är väl dags för mig att dra till träningen... säger jag trevande.

– Har du värmt upp ordentligt? Han låter blicken glida ner över min kropp. Du vet att det är viktigt för att undvika skador. Men din unga kropp klarar väl det mesta kan jag tänka mig.

Jag vet inte om det är mina fantasier som spökar i mitt undermedvetna eller om energin har skiftat mellan oss. Lågan i mitt inre syresätts av hans blick och växer sig större, men han kan ju omöjligt känna detsamma. Han har tjej. Och barn. JAG skulle kunna vara hans barn.

Som om han läste mina tankar tog han de två kliv fram som minskade avståndet mellan oss avsevärt. Han vänder mig så jag står med ryggen mot honom och har full sikt mot resten av korridoren vi befinner oss i. Kalla mig naiv, men jag har fortfarande svårt att avgöra var han är på väg med detta. Jag känner hans stora manshänder på mina axlar. Tänk om någon dyker upp? Detta är väl relativt oskyldigt? Inget att ifrågasätta?

– Man ser på långt håll att du tar väl hand om din kropp... suckar han medan händerna sakta glider ner för överarmarna.

Min andning har blivit tyngre. Delvis av upphetsning, men även rädsla för att bli upptäckt. Det springer ju folk fram och tillbaka, in och ut ur hallen konstant. Jag ser inget slut på den här situationen som skulle vara det minsta lämpligt.

– Tack, viskar jag, och tar ett nästan omärkbart steg bakåt, men tillräckligt för att känna hans höfter mot min baksida. Inbillar jag mig, eller är det något som bultar innanför hans ljusgrå kostymbyxor? Detta är för sjukt.

Han förflyttar sina händer från mina armar till mina höfter och för dem sakta uppåt mot mina bröst över magen. När han placerar händerna över brösten kan jag inte låta bli att gny av upphetsning. Jag pressar rumpan bakåt samtidigt som han tar ett stadigt grepp om mina bröst. Jag känner nu tydligt att det bultar mot mina skinkor. Då börjar han backa bakåt, fortfarande med mina bröst i ett fast grepp och med min kropp tryckt mot sin. Jag känner hur han med armbågen öppnar dörren till boxningsklubbens lokaler och drar mig in i det dunkla gröna ljuset från nödutgångsskylten. Rummet är helt tomt bortsett från boxningsutrustningen och diverse träningsredskap.

Dörren går igen och nu är det inte längre något tvivel om vad som komma skall. Vi är ensamma och båda vill samma sak. Jag vänder mig långsamt... vill inte att den här stunden någonsin ska ta slut. Jag trycker mig sakta mot hans kropp och stenhårda stånd i byxorna och placerar mina läppar mot hans. Först fjäderlätt, sen intensivare.

– Satan vad jag har längtat efter det här, stönar han i min mun. Jag nickar instämmande och greppar baksidan av hans huvud och kysser honom lika hungrigt som jag fantiserat om så många gånger förr.

Han tar tag i underkanten av min t-shirt och drar den över mitt huvud samtidigt som jag glider ur mina shorts och sparkar dem åt sidan. Samtidigt som jag fortsätter kyssa honom så knäpper jag upp sportbh:n och låter den falla till marken. Han drar undan sitt huvud och skjuter mig på armlängds avstånd.

– Låt mig se din lilla tonårskropp, viskar han medan han sakta knäpper upp skjortan. Den är mer fantastisk än i mina drömmar.

Min kropp vrålar nu efter hans närhet. Efter hans hårda kön mot mitt. Så jag bestämmer mig för att hjälpa honom på traven. Jag ställer mig på knä framför honom och smeker sakta med pekfingret över hans bula. Jag hör hur hans andning blir mer upphetsad så jag sträcker ut tungan och slickar tungt över det ljusa tyget, nerifrån och upp. Med hungriga ögon tittar jag upp mot honom samtidigt som jag knäpper upp gylfen. I ett svep drar jag ner både byxor och kalsonger och blottar hans blodfyllda kön. Jag känner hur mina trosor blir våta samtidigt som jag slickar Fredriks gigantiska kuk från roten hela vägen upp till ollonet. Han stönar högt när tungan nuddar toppen och jag för in hans stora kuk i min lilla mun. Den får knappt plats men jag gör så gott jag kan för att få in den.

– Försiktigt gumman... Jag vill inte komma än... viskar han och saktar ner mitt huvud med ett grepp om håret.

Han smakar gudomligt. Bättre än killarna i min ålder jag behövt stå ut med hittills. Detta är något helt annat. En man. En stor jävla kuk. Vid det här laget vill jag inget hellre än att han ska knulla min trånga fitta här i träningsrummet. Men då lyfter han upp mig till stående och drar med mig bort till en av träningsmaskinerna som har en stång upptill. Jag misstänker att den är till för att göra chins och inte till för det som händer härnäst. Han greppar mig under armhålorna och lyfter. Säger åt mig att greppa stången och dra mig uppåt, samtidigt som han tar ett steg fram så mina ben hamnar på hans axlar, ett ben på var sida. Mina trosor är nu helt genomblöta av fittsaft. Jag korsar benen bakom hans nacke och håller mig upprätt i stången när jag känner hans näsa snudda vid min klitoris genom tyget. Han drar in ett andetag och börjar sedan sakta och metodiskt slicka. Ibland mjukt. Ibland med hård tungspets. Det enda som skiljer min våta, bultande fitta från hans tunga är det tunna, svarta trostyget. Jag stönar djupt och följer hans rörelser med höfterna. Mer... mer!

– Snälla... kvider jag och blicken jag får då skulle kunna få mig att komma på egen hand. Det djuriska i hans ögon går inte att ta miste på.

Han släpper ena handen han hållit bakom mina skinkor och för sakta trostyget åt sidan. Känslan av hans fingrar så nära mitt kön får min kropp att vibrera.

– Snälla... fan... snälla... Jag juckar med höfterna mot honom men han ökar inte takten det minsta. Med tummen smeker han fjäderlätt över en blygdläpp... sedan den andra... Jag känner hur våt jag är och kåtheten rusar genom hela kroppen. Tillslut når tummen min klitoris och jag känner hur han sakta ökar trycket i cirklande rörelser. Jag är så nära att komma att det nästan svartnar för ögonen. När han flyttar tummen från min klitoris och jag känner hans tungspets mellan benen exploderar en brutal orgasm i hela kroppen. Jag håller krampaktigt fast med benen runt hans hals och svankar av den överväldigande sensationen samtidigt som ett högt stön flödar ur mitt inre.

– Där ser man... viskar han och jag känner hans andedräkt mot mitt kön. Jag tycker mig notera en imponerad förvåning i hans röst.

– Snälla knulla mig... är allt jag får fram.

Han är inte sen på att följa mina instruktioner den här gången. Han lossar mina ben runt hans hals och sänker mig sakta nedåt. Med fötterna på jorden igen känner jag mig svag och yr. Jag sparkar av mig trosorna och börjar sedan dra den uppknäppta skjortan ner för hans axlar. Hans kropp är vackrare än jag kunnat tro. De definierade musklerna känns fasta under mina små fingrar. Jag för fingrarna lätt över hans bröst.

– Jag kommer att lyfta upp dig igen, säger han med grumlig röst, och jag protesterar inte. Jag låter honom lyfta mig och den här gången sveper jag benen runt hans midja. Hans dånande kön ligger tryckt mellan hans mage och min fitta. Sakta börjar han lyfta mig försiktigt upp och ner. Jag känner ådrorna på kuken gnuggas mot mina känsligaste punkter. Mina läppar söker hans och jag kramar om honom hårt av desperation. Tillslut lyfter han mig lite högre och siktar in min våta öppning över hans mörka blodfyllda ollon.

Jag har aldrig varit med någon så stor innan, och en sekund av oro blandar sig med upphetsningen. Tänk om han inte får plats?

– Du får säga till om det gör ont... det är inte alla som kan ta allt på en gång... speciellt inte så små tjejer som du. Han sänker mig sakta och jag känner hur trycket i fittan ökar. Ett obehag blandas med den mest euforiska känslan jag upplevt. Jag korsar benen hårdare bakom hans rygg och känner hur kuken tränger längre in. Fittan börjar anpassa sig och välkomnar det stora, främmande föremålet som vill in.

– Jag vill att du knullar mig hårt. På riktigt. Snälla knulla mig som en riktig man. Mina naglar gräver sig djupare in i huden på hans nacke och jag känner hur han ökar takten. Min fitta har omslutet hela hans stånd vid det här laget och jag ser att svetten rinner ner för hans tinningar. Jag har aldrig känt en kuk så djupt i mig förut. Han lyfter mig upp och släpper mig ner, fortare och fortare och jag har helt glömt allt vad omvärlden heter.

Sen händer något som får mig att nyktra till. Jag känner ett tryck längre bak som jag inte är bekant med. Ett tryck som får mig att inse att han fört ner ett finger till mitt anus och pulserar lätt mot den känsliga öppningen.

– Vad gör du nu? Frågar jag nervöst.

– Jag lovar att vara försiktig... säger han och ser in i mina ögon. Bara ett finger den här gången... Han släpper handen bakom min skinka och stoppar ena fingret i munnen. Han samlar upp saliv på fingret och för det sedan tillbaka bakom min rygg. Han har slutat knulla mig och låter kuken vila, djupt omsluten av mitt inre. Han börjar med att smörja min analöppning med sitt saliv och börjar sedan cirkulera öppningen med fingret. Jag känner hur hans kuk växer inom mig, något jag inte trodde var möjligt.

Efter att ha pressat försiktigt mot min anal ett par gånger säger han åt mig att slappna av samtidigt som han för in långfingret förbi ringmuskeln. Det är en sensation som inte går att beskriva. Aldrig tidigare har jag ens tänkt tanken att ett sånt välbehag kan sprida sig i hela kroppen från ett finger upp i röven.

– Helvete vad tight du är, gnyr han. Jag önskar att jag kunde knulla dig i röven här och nu.

– Gör det, flämtar jag desperat.

– Det blir för mycket på en gång för din lilla röv. Vi kommer behöva arbeta upp till det, i så fall, säger han med en blinkning innan han kysser mig och kör in hela fingret i analen.

Jag blir förvånad och släpper ifrån mig ett litet skrik som dämpas av hans tunga i min mun. Han börjar nu sakta att pumpa mig upp och ner igen. Min fittsaft rinner över hans kuk och jag hör hur det smackar med varje stöt, samtidigt som han pullar mitt rövhål med sitt stora långfinger. Tillslut kan jag inte hålla tillbaka längre och ger efter för den mest omskälvande orgasm jag någonsin fått. Jag skriker rakt ut och känner hur känslan sprider sig från röven och fittan ut i kroppen och upp i huvudet. Vad händer!?

Trots att det är totalt kaos i min kropp och hjärna känner jag hur hans lem bultar inom mig och han viskar att han kommer att komma. Han ökar takten ytterligare och jag studsar nu både på hans kuk och finger. Tillslut ger han ifrån sig ett brutalt, avgrundsvrål och jag känner hur hans varma säd fyller mig inifrån. Han saktar ner, släpper försiktigt fingret ur min röv och kramar mig hårt samtidigt som jag kramar tillbaka med både ben och armar virade runt den sexigaste mannen jag någonsin träffat.

– Det här var fan så mycket bättre än jag hade kunnat tro, Juno... viskar han mot min hals.

Jag vill inte tro att stunden är över. Jag vill spola tillbaka tiden och uppleva det igen. Och igen.

– Jag har fantiserat om dig i månader, viskar jag. Din kuk är magisk.

Han kysser mig igen och släpper ner mig på marken. Mina ben viker sig nästan efter det jag precis varit med om. Och då slår det mig att jag helt glömt bort träningen. Mina saker ligger kvar på läktaren och jag har ingen aning om hur mycket tid som har passerat. Hur ska vi ta oss härifrån utan att någon märker något? Vad ska jag hitta på för ursäkt??

Fredrik har dragit på sig sina kläder igen och samlar ihop sina saker.

– Jag smyger ut först så kan du dra sen. Är det lugnt?

– Visst, får jag ur mig, samtidigt som tankarna rusar i huvudet.

Han noterar besvikelsen i min röst, går fram och lägger två fingrar under min haka och lyfter den mot honom.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 23

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu