Blev Elins Slav

08/05/2023 | Författare: Pojk snoppen
7 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | DominansUndergiven ManFantasi
4.4
(14)
Jag kysste hennes båda fötter och kände hur min pojk snopp hårdna

Detta är en berättelse om en fantasi jag haft om en person jag levd nära med men platser och namn är påhittat.

Hamna i Solna för massa år sedan i en andra hands lägenhet. En etta på ca 40 kvm och min närmsta granne Elin hade en likadan och vi hade även en liten uteplats.

Elin va en brunett ca 5 år yngre än mig och va ca 165 cm lång och runt 60 kilo och jag flyttade in där i Juni och sprang på Elin ganska omgående då de visa sig att hon älskade att sitta där och sola hennes redan pepparkaks bruna kropp som i mina ögon va de vackraste jag sett.

Elin va brun som en pepparkaka men de första jag la märke till va hennes pepparkaks bruna fötter i storlek 36-37 som hade raka korta tår och va otroligt välvårdade.

Vi hälsade och började prata lite och hon nämner att hon har rabarber i sin lilla rabatt och jag frågar om hon ska bjuda på rabarber paj nån dag och får till svar att de beror på hur lydig du är för jag kräver de om jag ska bjuda på rabarber paj.

Jag vart tyst och förvånad och de va tyst en lång stund innan jag stamma fram med huvudet nedsänkt att jag kommer lyda dig blint Elin.

Hon tittar på mig och de ända jag ser är hennes fötter då jag inte vågar titta upp vilket hon observerar och frågar ”tycker du jag har fina fötter så som du stirrar på dom?”

Jag kände att jag vart helt röd i ansiktet och sa tyst att jag tycker dom är jättefina och jag hinner knappt säga de klart då jag får en rejäl örfil och hon höjt rösten och säger med hård ton, prata högt och tydligt för helvete vilket följs av att hon mumlar knappt hörbart de är ingen fara jag kommer träna dig så du kommer lära dig både hur du ska bete dig samt prata och sen såklart viktigast av allt att lyda och underkasta dig mig och veta att din plats är vid mina fötter.

Elin spände ögonen i mig och sa till mig att dra ner mina byxor och kalsonger och vid de här laget vågade jag inget annat än att lyda henne så jag öppnade byxorna och släppte dom ned mot golvet och skulle precis till att dra ner kalsongerna då Elin tar ett grepp i dom med den ena handen och jag ser att hon har en sax i sin andra hand som hon för fram till mina kalsonger och helt enkelt klipper sönder dom samtidigt som hon säger att från och med nu bär du aldrig mer kalsonger och de finns inga undantag.

Elin backade bort en meter och började att titta på min snopp samtidigt som hon brast ut i skratt och sa den där lär du inte göra mycket nytta med hoppas jag att du förstått för länge sedan samtidigt som hon tittade frågande på mig. Kände mig så liten de bara går där jag stod med mina byxor nerdragna utan kalsonger och fick höra hur liten och värdelös min lilla pojk snopp är vilket jag också misstänkt att tjejer alltid tyckt då jag aldrig kunnat genomföra ordentliga samlag och de ofta varit så att jag fått slicka och pulla mina tidigare flickvänner bara och fått leva med att bli hånad av henne för min lilla pojk snopp. Tror samtliga vänninor till mitt ex visste om att jag hade en pojk snopp för de verkade som att hon älskade att få mig generad inför andra. Mer om den relationen en annan gång men Elin gav mig egentligen bara en bekräftelse på vad jag redan visste men att stå där framför henne gjorde att jag kände mig så förnedrad så jag hade nog gjort vad som helst för att slippa den situationen.

Elin beordra mig med hård ton att berätta för henne vilken liten värdelös pojk snopp jag och jag kände mig nedtryckt och förnedrad samt hade helt förlorat min egen vilja så jag svarade Elin min snopp är liten och värdelös och de har alla tjejer jag träffat tyckt så du har helt rätt. Elin log och berättade att hon kommer med tiden ge mig den stora möjligheten att få be samtliga kvinnor jag någon gång försökt ha samlag med om ursäkt för att jag är ingen riktigt man för jag har ingen riktig kuk så skrattade hon.

Hade fått order av Elin att infinna mig hårlös på kroppen samt naken klockan 10.00 på Lördag morgon så kommer du få allt du behöver av mig hade Elin sagt.
Vi bodde dörrarna bredvid varandra så att infinna mig naken va inte de som oroade mig utan de va att hon skulle ge mig allt jag behöver vilket fick mig att fundera på vad de kunde vara. Hade hela mitt liv fantiserat om att bli dominerad och förstod inte om detta va på riktigt men tillbringa tiden fram till Lördag med att läsa mycket om Femdom relationer vilket inte gjorde mig klokare och fick mig att fundera om de verkligen va jag.

Lördagen kom snabbt och jag hade ställt min klocka efter fröken ur för att försäkra mig om att jag skulle vara punktlig och stod innanför min dörr och väntade på att klockan skulle slå 10.00, väntan kändes som en evighet då jag får panik då jag ser att jag missat att få bort hår på mitt ena lår så skyndar i panik in i mitt badrum och letar upp en hyvel och rakar bort de så fort jag kan och tittar sen på min klocka som står på 10.00.

Mitt hjärta började att slå fortare då jag kastar mig ut genom dörren och slänger mig mot Elins dörr och ringer på och hoppas på att jag är i tid. Elin öppnar dörren och står där iförd endast en vit t-shirt som ser ut att vara några storlekar för stor så den hänger ner en bit på hennes pepparkaks bruna lår och hon är barfota med målade tånaglar i nån röd nyans som gjorde sig bra mot hennes solbruna fina fötter.

Hon tittar på mig granskande och jag känner stressen att vilja gå in till henne ifall de skulle komma någon som skulle se mig men hon verkade inte ha bråttom eller bry sig om de alls innan hon till slut säger "Duktig slav som kommer i tid och du är välkommen innanför dörren nu och där sätter du dig på knä med nedsänkt huvud så ska jag förklara vad de är som gäller för dig.

Jag försöker att komma in så smidigt som möjligt samtidigt som jag siktar på att sätta mig på knä direkt innanför dörren vilket jag själv tyckte att jag gjorde med bravur. Försökte att sätta mig så fint som möjligt och la mina händer på mina lår med huvudet nedsänkt och de ända jag såg va Elins vackra fötter så jag visste att hon va kvar framför mig iallafall. Elin berömde mig och sa "du är ju en jätte duktig slav du ser verkligen ut att passa på knä sa hon men du måste ju hälsa ordentligt på din ägare och de gör man genom att kyssa sin ägares fötter och säga "Slaven är tacksam över att få vara Elins slav och lovar att alltid underkasta mig mer och verkligen vilja vara din slav" Jag kysste hennes båda fötter och kände hur min pojk snopp hårdna samtidigt som jag sa ramsan Elin sagt att jag ska säga.

När jag gjort de så sa Elin till mig att titta upp vilket jag gjorde och ser då att hon hållet i ett brett läderhalsband och ler mot mig samtidigt som hon för de mot mig och sätter de på plats och hon vänder sig om och rotar sedan efter något innan hon vänder sig tillbaka och håller upp ett litet hänglås framför mig och säger att jag kommer låsa fast ditt halsband för du får under inga omständigheter ta av dig de själv och de ska du alltid bära om jag inte bestämt något annat så låste hon fast de och fick sen hålla fram armarna där jag fick läder armband på mig som också låstes fast och sen tog hon mina armar och satte fast i nacken på halsbandet och sa detsamma gäller armbanden.

Hon backade sedan bak en meter och tittade på mig och sa att från och med nu äger jag dig och du behöver bara tänka på att visa mig underkastelse 24/7 samt lyda mig blint och att jag äger dig innebär att jag gör precis vad jag vill med dig och kommer bestraffa dig om du inte lyder eller helt enkelt för att jag har lust men allt jag gör är för din skull för de är de som är bäst för dig för du är född till att vara en slav åt kvinnor.

Hon fortsatte och berättade att när vi är ute så går du alltid precis bakom mig och du tilltalar aldrig en kvinna oavsett situation om hon inte först tilltalar dig. Om jag står och pratar med någon tex då står du strax bakom mig med nedsänkt huvud och visar mig underkastelse. Sedan är du en slav och de innebär att din plats är på golvet så du anv aldrig möblerna här hemma och är vi ute så sätter du dig inte fören jag sagt åt dig att sätta dig ner är de förstått vilket jag svarade " Ja Elin slaven har förstått och ska inte glömma bort dessa regler.

Hon såg att mina lilla snopp stod upp varpå hon frågade mig om hon sagt att den ska stå upp och jag svarade snabbt nej Elin du har inte sagt att den ska stå upp. Hon sa de är tydligt att du inte kan kontrollera pojksnoppen så de får vi ju göra något åt och hon vände sig om och höll sen fram den minsta kukbur jag sett nångång vilket fick mig att bli riktigt nervös. Elin gick iväg och då hon kom tillbaka hade hon en fryspåse med is med sig och sa till mig att lägga mig på golvet med ansiktet nedåt vilket jag lyckades med efter att jag bökat en del då tar Elin tag i sidan på mig och säger åt mig att puta på bög hålet vilket jag försöker att göra och känner då hur hon för in påsen med is i höjd med min lilla snopp och säger till mig att lägga mig ner igen.

Känner kylan mot mig snopp på en gång och nu förstår jag att hon skulle ha isen till att få min snopp att slakna så hon kunde få på mig kukburen. Efter en stund så börjar de göra riktigt ont av isen och jag känner att jag slaknat men vågar inte säga något och Elin har försvunnit in i lägenheten pratandes i telefon och jag hör inte något av samtalet mer än att jag hör henne säga slav vilket gör mig livrädd och får mig att undra vem hon pratar med.

Hon kommer tillbaka och rycker upp mig och tittar på mina lilla pojk snopp och säger frågan är om du inte behöver en ännu mindre bur så skrattar hon. Hon monterar sen på buren och låser fast den och säger att den ska alltid vara på för din lilla snopp kan du aldrig tillfredställa nån med ändå.

Visa alla romaner av denna författare: Pojk snoppen.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.4 / 5. Röster 14

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu