Bilvård en sommardag

09/07/2023 | Författare: Anonym
11 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | HeteroSlicka FittaUng Man
4.3
(25)
”Jag vill ha kuk” stönade hon och då förstod jag att hon verkligen var kåt.

Det jag ska berätta nu hände för ganska många år sedan. Jag hade då sällskap med en tjej som hette Inger. Vi hade träffats på danser flera gånger och blev så småningom ett par. Men det höll på att aldrig bli något. Första gången vi la märke till varandra var nämligen på en tillställning där vissa danser var gammaldans. Orkestern spelade upp till en hambo och eftersom jag på den tiden inte kunde det så drog jag mig en bit bakåt för att inte riskera att bli uppbjuden. Men så ser jag hur en jättesnygg tjej med tjockt mörkblont hår ner till ryggslutet och helt perfekt kropp styr stegen åt mitt håll. Sjutton också tänkte jag. Jag hade så gärna velat dansa med henne men kunde ju som sagt inte hambo så jag drog mig ytterligare några steg bakåt. Men hon kom fram ändå. ”Får jag lov till en hambo” frågade hon men jag var ju tvungen att svara som det var så jag sa att ”tyvärr kan jag inte dansa hambo”. Hon svarade bara nehej och gick vidare. Jäklar tänkte jag, nu har jag försuttit chansen att lära känna den snygga bruden lite närmare. Men skam den som ger sig, några danser senare, när det var modernt, bjöd jag upp henne istället och på den vägen blev det.

Inger var en oerhört sexig tjej. Jag har redan nämnt hennes långa tjocka hår och till det kom ett ansikte med höga kindknotor och fylliga läppar, en välformad överkropp med fasta runda bröst och slutligen ett par långa välsvarvade ben som upptill avslutades i en fast och sexig bak. Att hon dessutom hade ett runt och fint venusberg som tydligt avtecknade sig genom hennes byxor fulländade hennes uppenbarelse. Dessutom visade det sig när jag hade lärt känna henne att hon oftast gick omkring lite småkåt och många gånger var den som tog initiativ till våra sköna stunder.

Hur som helst, när vi varit ihop i ett drygt halvår erbjöd jag mig att hjälpa henne att göra i ordning hennes bil. Den hade fått flera rostfläckar på sidorna och jag sa att vi kan slipa bort rosten, spackla slipställena och slutligen lacka om sidorna. Mina föräldrar hade en sommarstuga ett par mil utanför stan jag bodde i och vi bestämde att vi kunde göra arbetet där. Mina föräldrar var också där men de hade träffat Inger tidigare så det var okej.

Det var en solig och fin dag så det var skönt att få vara ute i solen och arbeta. Inger hade på sig en gul t-shirt och ett par svarta korta shorts. Själv hade jag en vit t-shirt och avklippta jeans som slutade en liten bit ner på låren. Jag hade monterat loss en bildel och slängt till Inger så att hon kunde putsa upp den medan jag höll på att slipa på bilen. ”Blir det bra såhär” hörde jag henne fråga och vände mig mot henne. Där satt hon och putsade, men det var inte bildelen jag tittade på för hon hade satt sig ner på marken i en väldigt sexig ställning med benen ganska brett isär och knäna uppdragna. Min blick drogs mot hennes skrev och även om hon hade shortsen på sig blev jag upphetsad. Kände hur det började pirra nere i brallorna. ”Javisst, det ser jättebra ut” svarade jag, men det var inte hennes polerande jag tänkte på då. Och frågan är om det var det hon tänkte på heller, för hon hade en illmarig glimt i ögonen. Men mina föräldrar var som sagt på plats också så vi fick koncentrera oss på arbetet istället.

Efter flera timmars polerande och slipande var vi nöjda för dagen. Jag hade lyckats få bort alla rostfläckar och nästa uppgift blev att spackla och slipa, men det fick vi ta en annan gång. Inger kastade en blick på mig och gav upp ett gapskratt. ”Du ser ut som en sotare” skrattade hon. Jag tittade mig i en av bilens backspeglar, och det stämde. Ansiktet var alldeles sotigt av allt slipdamm. Händerna var kolsvarta och dammet täckte armarna en bra bit upp. Dessutom var jag rejält svettig och solbränd efter arbetet i värmen. Jag skrattade tillbaka och började plocka ihop verktygen. Inger hjälpte mig att bära dem till förrådet som låg lite vid sidan om.

När jag lagt undan verktygen vände jag mig mot henne. ”Stort tack för hjälpen” sa hon. ”Du borde egentligen ha en stor puss, men jag vill inte bli smutsig i ansiktet”. Jag lyfte mina händer och förde dem mot henne som om jag skulle krama hennes bröst men hejdade mig några centimeter ifrån. ”Det är kanske inte så bra om mina föräldrar ser att du har handavtryck på tröjan rakt över brösten” sa jag. ”Nej, det är nog inte det, men jag har ingen smuts på händerna” sa hon och förde handen till mitt skrev och började smeka upp och ner utanpå shortsen. Mmmm… min stake reagerade med en gång och började svälla. ”Vänta lite, jag ska gå och duscha av mig så kan vi ta en promenad sedan” sa jag. Motvilligt släppte hon det hon höll på med. Hade inte mina föräldrar varit där hade hon gärna fått följa med in i duschen men nu fick hon puritanskt vänta utanför som en sedesam flicka medan jag gjorde mig av med slipdamm och svett.

Jag bytte kalsonger till ett par ganska små och sexiga och tog en ny t-shirt men behöll samma avklippta jeans eftersom jag tyckte de väl matchade hennes sexiga shorts. ”Ska vi ta en promenad så ska jag visa dig natur du aldrig sett förut” frågade jag henne. Jag hade en speciell hage i åtanke, som är väldigt karakteristisk för landskapet. Mitt i hagen ligger en så kallad jättagryta. Det är en helt rund stor grop, c:a 50 meter i diameter, som ser ut ungefär som en gryta, eller snarare en wok-panna, inuti och är omgiven av höga grusåsar på alla sidor. Geologerna kallar det för Dödisgrop men lokalt säger vi Jättagrytan. Gropen bildades i slutet av istiden när isen drog sig tillbaka. På vissa ställen blev det stora isblock kvar som grävde sig ner i gruset och smältvatten förde också med sig mer grus som fyllde på runt blocket. När isblocket sedan smälte lämnad det efter sig den stora gropen.

Men det var inte geologi jag skulle berätta om. Jag tog med mig en badhandduk ”kan vara bra att ha och sitta på när vi tittar på den fina naturen” sa jag, och vi gick iväg. Jättagrytan ligger bara några hundra meter från stugan så det var inte så långt att gå. Vi passerade en grind in till hagen och började gå uppför den första grusåsen. När vi kommit upp på toppen av åsen stannade jag och frågade vad hon tyckte. ”Helt fascinerande” sa hon. ”Jag visste inte att det fanns sådan natur på så nära håll”. Inger bodde på en mindre ort bara c:a tre mil bort men detta hade hon aldrig sett. Att sedan hagen var översållad med sommarblommor i olika färger gjorde inte saken sämre.

”Kom ska jag visa ett fint ställe där vi kan sätta oss och njuta” sa jag och tog henne i handen. Jag visste om en glänta lite längre bort som var omgiven av flera täta enbuskar så att man bara hade en öppning ut mot jättagrytan. Den var helt skyddat för insyn från övriga håll. Jag drog med henne bort till gläntan och släppte handduken på marken. ”Här kan vi stanna ett tag” sa jag, tog henne i min famn och lät min mun söka sig mot hennes. Hon särade på läpparna och vi lät våra tungor mötas och leka runt varandra. Jag kände hur något började hårdna och tryckte mig hårdare mot henne.

Tydligen kände hon också min hårdnad för hon förde sin hand till mitt skrev och klämde till försiktigt. ”Vad har vi här då” frågade hon. ”Tillhör det också naturen? Det måste undersökas”. Hon knäppte upp knappen i shortsen och drog ner dragkedjan i gylfen. Så började hon smeka staken utanpå kalsongerna. Jag bara njöt och lät henne hållas. Så slutade hon plötsligt att smeka och tog istället tag i min tröja och drog den över mitt huvud. Och med ett snabbt ryck fick hon sedan av mig både shorts och kalsonger på en gång. Det var väldigt eggande att stå där helt naken framför henne medan hon fortfarande var fullt påklädd. Om man nu kan kalla det så när hon bara hade shorts och t-shirt. Min lem var stenhård och pekade uppfordrande rakt upp mot henne. Hon började smeka mig på bröstet och ryggen med långa lågsamma drag. Jag var kåt så jag darrade i hela kroppen och försökte föra upp mina händer på ryggen under hennes tröja. ”Nehej, du får vänta” log hon medan hon fortsatte smeka mig på ryggen och utefter sidorna. Så fortsatte hon långsamt ner över mina skinkor och masserade dem sakta ömsom hårt och kramande, ömsom mjukt med lätta strykningar.

Plötsligt släppte hon mina skinkor och ställde sig på knä framför mig. Hon tog tag i min grova lem och runkade den sakta upp och ner. Så lutade hon fram huvudet och lät sina läppar sakta omsluta ollonet medan hennes tunga roterade runt. Hon runkade roten med sin ena hand medan hon lät den andra handen omsluta pungen och massera den. Jag hade svårt att stå still och började stöta in i hennes mun. Darrade i hela kroppen. Så lät hon staken komma långt in i munnen. Jag kände hur hennes mun omslöt en bra bit av härligheten och toppen måste ha varit ända nere vid hennes svalg. Hon förde sitt huvud upp och ner så att staken gled ut och in i munnen på henne. Jag kände att jag var nära att spruta henne i munnen och försökte hålla igen. Vore i och för sig skönt att komma i munnen men det fanns andra hål jag gärna ville besöka också. Till slut kände jag att jag inte skulle kunna stå emot mycket längre så jag avbröt henne med orden ”nej vänta, nu är det faktiskt din tur”. Hon reste sig upp och ställde sig tätt framför mig. Min stake var glänsande våt av hennes saliv, och säkert lite av mina egna safter som sipprat fram.

Jag förde in mina händer under hennes tröja och smekte henne i ryggslutet. Så drog jag av henne tröjan och knäppte upp hennes bh. Böjde mig ner och gav hennes bröst en lång sugande kyss. Vårtorna var stenhårda och jag lät min tunga leka runt den ena medan jag masserade den andra mellan tumme och pekfinger. Så reste jag mig upp igen och började smeka henne på ryggen. Något av det bästa jag visste var att börja uppe vid hårfästet och låta hennes långa hår glida mellan mina fingrar medan jag smekte hennes nakna rygg nedåt. Jag gjorde så några gånger medan jag stod tryckt mot henne. Kände hennes styva bröstvårtor peka in i min bröstkorg. Mmmm….

Så tog jag tag i hennes byxlinning och satte tummarna innanför. Drog sakta ner hennes shorts till knäna, nådde inte längre utan att böja mig ner, och det ville jag inte just då med hennes underbara bröst putande in i min nakna hud. Jag började smeka hennes härliga vulva utanpå trosorna och jag kände till och med igenom tyget att hon var het. Jag stack ner handen i trosorna och fann hennes behårade härlighet. Nådde springan och, oj, nog för att hon snabbt brukade bli mycket blöt men nu var hon plaskvåt. Jag hittade hennes kittlare, brukade inte vara så svårt, och smekte den upp och ner. Hon började stöna och jucka mot min hand. Så drog jag tillbaka handen, böjde mig ner och drog av henne trosorna. Hennes shorts följde med på vägen från knäna och ner. Hon klev villigt ur plaggen och stod sedan där lika naken som jag. Gillade alltid den synen.

Nu fick jag nytta av badhandduken jag tagit med mig. Jag bredde ut den på marken och sa till henne att lägga sig ner på den och sära på benen. Det senare visste jag att hon villigt gjorde. Så la jag mig tillrätta med ansiktet mellan hennes lår så att jag på mycket nära håll kunde studera hennes underbara skrev. Älskade alltid den synen. Hennes blygdläppar var svullna och i springan skymtade också hennes inre flikar som någon slags rosa blad. Visste att jag snart skulle stoppa något mellan de där bladen….. Mellan flikarna syntes också toppen av hennes klitoris som en svullen rosenknopp.

Så böjde jag fram huvudet och lät min tunga spela över hennes klitoris. Det gick som en stöt genom henne. Hon stönade till och lyfte sitt sköte mot mig. Jag vispade runt runt med tungan och lät den glida upp och ner i hennes härliga springa. Så körde jag in den så långt jag kunde i hennes drypande hål och slickade ut och in. Tror faktiskt att jag lyckades nå hennes G-punkt med tungan. Hon darrade i hela kroppen och stönade så jag blev rädd att det skulle höras hem till stugan där mina föräldrar var. Men det var nog ingen fara. Hon vred sig som en ål av extasen. ”Jag vill ha kuk” stönade hon och då förstod jag att hon verkligen var kåt. Hon brukade inte använda orden kuk och fitta annars utan lite mindre laddade ord men nu sa hon alltså ”Jag vill ha kuk, långt in i min fitta”. Jag visste att hon brukade kunna få flera orgasmer så jag var inte orolig utan svarade bara att ”Ja, det ska du gärna få men jag vill att du kommer så här först så kan vi hålla på länge sedan”. Jag började bearbeta hennes klitoris igen med tungan och stack samtidigt in ett par fingrar i grottan och sökte hennes G-punkt. Masserade ut och in med fingrarna samtidigt som tungan blev allt mer krävande mot hennes stenhårda kittlare.

Så kunde hon inte hålla emot längre utan kom i en våldsam orgasm. Hon slängde upp sina ben på ryggen på mig och klämde åt med låren runt mitt huvud i ett skruvstädsgrepp så hårt att jag trodde det skulle pressas ihop till halva bredden. Hon kastade upp och ner med underkroppen och fick en rejäl fontänorgasm så hon blötte ner hela mitt ansikte med sina safter. Men jag bara njöt av det. Kände mig ungefär som direkt efter duschen förut, fast det här blöta var kladdigare, och härligare.

”Kom upp och lägg dig här intill mig” viskade hon. Jag gjorde så och vi låg där en lång stund och bara höll om varandra. Min stake var fortfarande hård och hon tittade ner på den och sa med en spjuveraktig min ”vad ska vi göra åt det här då”. ”Tja, har du någon idé” frågade jag. Och det hade hon. Hon kröp ner och började suga mig igen samtidigt som hon smekte min pung. Kände hur hennes tunga vispade runt mitt ollon omväxlande med att hon gjorde sugande rörelser med munnen så starka att det bildades stora gropar i kinderna under hennes kindknotor. När hon märkte att jag började darra igen av upphetsning slutade hon och kröp upp till mig och la sig ovanpå mig. Hon visste att det var min favoritställning med henne eftersom jag då kunde smeka hennes rygg och leka med hennes långa hår samtidigt som hon skötte alla samlagsrörelserna.

Hon började sakta röra underlivet upp och ner över mig så att kuken gled upp och ner i hennes dyblöta springa, men utan att glida in i fittan. Jag knyckte till lite med mina magmuskler och vips så hittade staken in av sig självt i grottan. Hon stönade till och juckade försiktigt upp och ner med sitt underliv så att staken långsamt gled in och ut. För varje gång den kommit in helt stötte jag till mot henne så att den skulle nå botten av grottan och hon skulle känna trycket av mitt blygdben mot sin klitoris. Jag förde upp båda mina händer på hennes rygg och började leka med håret. Det gled ner i mitt ansikte och dolde det nästan men det var bara eggande. Eftersom hon låg platt ovanpå mig kände jag hennes fasta bröst mot min bringa och det var en underbar känsla.

Så började hon röra sig snabbare och få mer krävande rörelser. Jag kände också hur hennes slidmuskler kramade åt runt min stenhårda stake. Oooohhhh. Jag smekte hennes rygg och hår allt häftigare och tryckte henne mot mig. Hon rörde sig upp och ner så häftigt och snabbt att jag nästan gled ur henne men jag lyckades hålla mig kvar genom att följa med i hennes stötar. Jag kände att jag snart var på väg och förde ner mina händer till hennes skinkor och tog ett rejält tag. Pressade henne mot mig och stötte med underlivet så gott jag kunde under hennes tyngd. Vi kom samtidigt i en oerhörd orgasm. Jag sprutade en jättesats långt in i hennes mus och jag kände hur hon kom i en ny häftig orgasm lika stark som den hon fick när jag slickade henne tidigare. Även denna gång var det en fontänorgasm och våra safter blandades så att det blev ett helt hav där nere mellan våra ben.

Hon låg kvar ovanpå mig en lång stund med staken fortfarande kvar inne i henne men nu ganska så slak. Jag bara höll om henne och njöt. Så småningom gled hon av mig och vi reste oss upp och gav varandra en lång kyss. ”Jag älskar dig” log jag och hon svarade som hon brukar ”och jag dig”. Det gick ett litet vattendrag precis utanför Jättagrytan så vi tog vår handduk och våra kläder och gick nakna ner till bäcken för att tvätta av oss. Det fanns ju en risk att vi kunde möta någon på vägen men då fick vi väl försöka smita undan och skyla oss. Vi hjälpte varandra att tvätta av det värsta kladdet i bäckens vatten. Hade inte vattnet varit så förbaskat kallt så hade jag nog fått stånd igen, för skönt var det, men nu förblev den slak.

Så tog vi på oss kläderna och började gå tillbaka till sommarstugan. När vi kom dit hade min mor precis satt på kaffe och det skulle smaka verkligen gott efter vårt äventyr. När vi satt där och fikade frågade pappa Inger om hon tyckte om naturen jag visat. ”Ja, den var helt underbar” svarade hon. ”Dit går jag gärna igen” fortsatte hon och tittade menande på mig. Jag fick en känsla av att det inte var Jättagrytan hon var mest intresserad av….. Och, by the way, numera är jag en hejare på hambo och har till och med varit med i Hälsingehambon, men det är en helt annan historia.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.3 / 5. Röster 25

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu