Jag Var Kåt

11/08/2023 | Författare: Anonym
9 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | HeteroKåtBlowjob
4.1
(28)
Automatiskt blir då också mina rörelser intensivare så runkandet ökade i styrka.

Han påverkade mig något enormt redan första gången vi sågs. Det var något visst i hans ögon, hans hållning, ja hela hans sätt att föra sig. Små detaljer som egentligen är helt obetydliga men som sänder ilningar genom min kropp. En huvudrörelse eller sättet han tar i något eller hans ansiktsuttryck när han är koncentrerad på något. Vi var vänner och han hade ingen aning om detta eftersom jag ju är mästerlig när det gäller självbehärskning. Eller ja, jag var i alla fall….tills den där gången.

Han skulle komma hem till mig på middag efter att jag förlorat ett vad. Han kom när jag var mitt i middagsbestyren, lite svettig av värmen i köket och inte blev jag direkt svalare av att mötas av hans leende när jag öppnade dörren och välkomnade honom in. Hjärtat slog i 190 minst. Jag hällde upp vars ett glas vin till oss och bad honom göra mig sällskap i köket medan jag gjorde färdigt maten. Han slog sig ner vid köksbordet medan jag vände mig mot diskbänken och fortsatte med maten. Jag var glad att ha en anledning att stå med ryggen emot honom så att jag kunde samla ihop mig lite. Det var dock svårt då det kändes som om hans blick borrade hål i ryggen på mig. Vi småpratade men jag har ingen aning om vad då jag svarade automatiskt och utan en aning om vad. Jag förbannade mig själv för att jag gick med på det här vadet, jag vet ju hur svag jag är och att jag skulle ha svårt att behärska mig med honom i närheten. Särskilt nu, första gången vi var ensamma tillsammans och köket kändes plötsligt väldigt litet.

-Hallå, står du och drömmer? Hör jag honom säga. – Nejdå, jag tänkte bara på att jag nog glömt att köpa grädde, svarade jag snabbt (grädde?? Vad tänker jag med?) när jag i själva verket stod och fantiserade om hur han smög sig upp bakom mig och la armarna runt midjan på mig. Det hade han såklart ingen som helst aning om och tur var väl det. Vore ju hur pinsamt som helst.
Frågan är om han faktiskt visste eller kände på sig att jag tänkte i de banorna för i nästa ögonblick gjorde han just det. Ställde sig tätt intill bakom mig och la armarna om mig och gav mig en lätt puss på halsen strax under örsnibben, där snackar vi elchock! Jag kunde knappt andas och mina händer stannade upp mitt i bestyren. Han måste ha hört mitt hjärtas dunkande för jag nästan kände hur han log. – Är maten klar snart, jag är jättehungrig? Sa han mjukt samtidigt som jag kände hans andedräkt mot halsen och hur han drog tungspetsen upp längs min hals till örsnibben som han snabbt fladdrade runt med tungan på. – Visst, sa jag, riset är klart om en minut. -Då dukar jag så länge, sa han och så var ögonblicket över precis som om det aldrig hänt.

Vi satte oss till bords och åt men jag klarade knappt av det. Det kände som om varenda tugga fastnade på vägen ner och maten smakade absolut ingenting. Samtidigt satt jag och undrade hur någon kunde vara så oberörd samtidigt som jag satt där med blossande kinder och svårt att prata. Jag satt där kåt som aldrig förut och han till synes lika oberörd som vanlig, så orättvist.

Vi dukade av tillsammans och när jag stod vid vasken och sköljde ur några glas så kom han upp bakom mig precis som förut, la armarna om min midja och började kyssa mig på halsen igen, lite mer intensivt än före maten men ändå väldigt lätt, nästan nonchalant. Gud så skönt det var och så längesedan någon gjort så med mig. Hans händer började röra sig nu också med smeksamma rörelser fram och tillbaka innan de till slut nådde var sitt bröst. En alldeles fjäderlätt rörelse med hela handen som bara precis nuddade bröstvårtorna. Jag kunde inte låta bli att stöna till av upphetsning och jag kände hur våt jag började bli i underlivet. – Det här verkade gå hem, sa han medan han lekte vidare med tungan på min hals ömsom slickande ömsom kyssande och sugande på min örsnibb samtidigt som händerna fortsatte att smeka lätt över bröstvårtorna som nu var styva så det nästan gjorde ont. – Mm, sa jag och lutade huvudet bak mot honom och bara njöt av stunden. Ärligt talat behövde jag stödja mig då jag kände mig aningen svag i benen av behandlingen.

-Nu ska vi väl ha lite kaffe va, säger han plötsligt och i det läget hatade jag nästan honom för hans oberördhet. Och inte minst för makten han hade över mig och dessutom visste om det. Men jag sa inget utan plockade snällt fram kaffekopparna och bar in till soffan. Han skulle minsanna inte få se hur svag och lättpåverkad jag var, jag kan också hålla god min om jag vill. Vi drack kaffe och småpratade lite och sedan började en bra film på tv som vi började titta på och efter en stund la jag mig på sidan med huvudet i hans knä. Efter en stund började hans hand smeka mig lätt över armen då och då, sådär förstrött ni vet som något man gör utan att tänka på det? Då och då råkade fingrarna nudda vid en bröstvårta lika förstrött. För mig finns inget mer upphetsande än sådana där subtila smekningar som nästan verkar omedvetna och nonchalanta. Men det kan man ju inte medge utan jag bara låg där och försökte låtsas att jag var helt inne i filmen trots att jag inte längre hade en susning om vad filmen handlade om. Efter en stund förstod han såklart hur han påverkade mig eftersom andhämtningen avslöjade mig och att jag efter ytterligare en stund makade på mig så jag låg mer på rygg och han kunde komma åt att smeka båda brösten. Han – å andra sidan sa ingenting och ägnade mig inte en blick ens utan var helt fokuserad på filmen.

Där låg jag och andades tungt, kved till ibland som en kåt slyna medan han fortfarande var helt oberörd. Men Gud så skönt det var. Hittills hade alla smekningar varit utanpå kläderna men nu knäppte han upp min blus och tog fram brösten ur behån, fortfarande med blicken riktad mot tv:n, och fortsatte smekningarna. Fingrarna lekte med bröstvårtorna och jag spände mig och tryckte bröstkorgen uppåt för att jag ville ha mer. Han stoppade in ett finger i min mun som jag sög på som vore det en kuk. Hans andra hand rörde sig neråt och letade sig in i byxorna och ner till mitt vid det här laget plaskblöta och bultande underliv. Han drog med långfingret längs skåran några gånger alldeles lätt och bara nuddade snabbt vid klittan innan han helt abrupt stötte in långfingret djupt i mig och sedan snabbt drog ut det. Han drog ut handen ur mina byxor och fingret som varit i mig stoppade han in i min mun. Det var alldeles vått av mina safter och detta gjorde mig om möjligt ännu kåtare än jag var innan när jag slickade och sög av det. Märk väl, under hela denna tiden hade han inte rört en min eller ägnat mig någon som helst uppmärksamhet utan bara helt lugnt fokuserat på filmen förutom det hans händer gjorde med mig.
Nu tänkte jag att det får vara bra, nu ville jag ha mer av hans uppmärksamhet och att han skulle sluta titta på den där jävla filmen. Jag vände mig om där jag låg och drog ner gylfen i hans byxor och krånglade ut kuken ur kalsongerna och smekte och kramade pungen lite innan jag tog ett lätt grepp om kuken. Det ryckte lite i den medan jag sakta och lätt runkade honom samtidigt som jag tittade upp på honom. Han rörde inte en min än så länge men jag fortsatte oförtrutet utan någon brådska. Det är grymt mysigt att hålla i en växande kuk, det är mäktigt på något vis. Jag fortsatte styrkt av den uppenbara reaktionen även om hans ansikte inte avslöjade något. Jag böjde ner huvudet över honom och tog toppen i munnen och lät min tunga glida runt ollonet medan jag fortsatte att lugnt runka honom samtidigt. Jag sög på toppen och äntligen tyckte jag mig ana en liten förändring i andhämtningen hos honom.

Uppenbarligen tyckte han om vad jag gjorde och ville att jag skulle fortsätta eftersom han hasade ner lite i soffan samtidigt som han drog ner byxorna nedanför knäna så att jag skulle komma åt bättre. Han vred lite på sig hit och dit som om han var otålig när jag fortsatte mitt lätta runkande samtidigt som jag nu kom åt att smeka hans pung med andra handen. Dock tittade han fortfarande på filmen….
Nu satt/låg vi så att han även kom åt smeka mina bröst med ena handen samtidigt som jag fortsatte med mitt och det finns inget som gör mig så kåt som när mina bröst stimuleras. Automatiskt blir då också mina rörelser intensivare så runkandet ökade i styrka. Jag sänkte mig än en gång över hans kuk och tog hela i munnen på en gång och sög till hårt. Äntligen kom där ett stön och när jag tittade upp hade han lutat huvudet bakåt mot ryggstödet och blundade.

Jag fortsatte suga i djupa drag och stimulerade pungen med fingrarna. Han flyttade sin hand från mina bröst neråt och jag fick hjälpa till med handen för att få ner byxorna så att han kunde komma åt bättre. Han började smeka mig lätt precis i skåran och stannade till ibland och retade klittan medan jag fortsatta att suga och runka honom. Nu var hans stönaden högre och han mumlade till ibland men jag hörde inte vad han sa och nu samlade han ihop mitt hår i nacken och höll ett stadigt grepp om det och förde mitt huvud upp och ner över sin kuk. Det var nästan så att jag klöktes men samtidigt så gjorde det mig grymt kåt och han hade nu börjat stimulera min klitta ganska intensivt. Jag var nu ytterst nära att komma och jag ville så gärna men ändå inte. Jag ville komma med honom i mig och känna när han sprutade så jag avbröt och drog med honom till sängen istället. Han knuffade ner mig på mage i sängen och beordrade mig att ställa mig på knä ute vid sängkanten men med huvudet nere i madrassen.

Han ställde sig bakom mig och drog med kuken fram och tillbaka några gånger från klittan till öppningen men stoppade inte in den mer än precis toppen. Så gjorde han flera gånger och jag började vrida mig och trycka mig bakåt då jag ville känna honom inuti mig. – Vill du ha mig? Frågade han. – Ja, nu med en gång, svarade jag. – du måste be om det först, sa han retsamt. – Snälla, ta mig nu, knulla mig utbrast jag då och sakta trängde han in i mig ända till roten och stannade där. Jag började röra mig mot honom men då drog han sig tillbaka så jag slutade genast röra mig. Det är en särskilt fantastisk känsla när en kuk tränger in i en som är obeskrivlig. Det är mäktigt på något vis att bara ha den i sig så där stod jag med ändan i vädret med en kuk djupt i mig när jag plötsligt känner en spottloska landa mitt i anus. Jag blev lite orolig men han började så sakta smeka mig i anus med fingrarna medan han stötte ytterst lite med kuken i min fitta. Så småningom gled en finger in i anus också och stötarna blev lite längre och intensivare. Jag förde ner min ena hand och smekte klittan själv samtidigt som jag bad honom återigen att knulla mig ordentligt. Denna gången lydde han och knullade mig med djupa kraftfulla stötar samtidigt som han pullade mig rejält i anus. När han märkte att jag var nära drog han ut fingret ur anus och daskade till mig på skinkan samtidigt som han böjde sig fram och tog tag i mitt hår och drog mot sig. Nu knullade han mig hårt och snabbt medan han fortsatte att daska mina skinkor så det sved men ändå var det skönt på något vis och jag skrek rakt ut när jag exploderade.

Dock hade han inga planer alls på att sluta trots att jag kände mig ganska slut och särskilt öm på rumpan. Han ville att jag skulle rida honom och det är väl det jag är minst bekväm med, särskilt när det är första gången med någon. Jag känner mig så utlämnad och sårbar i den ställningen så det ska mycket till innan jag går med på det. Men han insisterade och la sig på rygg i sängen och jag hade inte mycket annat val än att kliva upp på honom. Jag sänkte mig ner över hans kuk och den gled in lätt. Sedan satt jag bara där som ett fån och kände mig generad och han log lite retsamt åt mig. – Ta på mig om du vill, du får göra precis vad du känner för och jag strök med händerna över hans bröstkorg samtidigt som jag rörde underlivet lite fram och tillbaka. Jag lutade mig ända ner och kysste honom på halsen och dåd drog han upp mig lite så att han kom åt mitt bröst med munnen. Han började slicka runt och på bröstvårtan samtidigt som han smekte den andra med handen. Så otroligt skönt att känna hans mjuka läppar och flinka tunga leka med mitt bröst och nu var jag lika förbaskat kåt som tidigare igen. Det gjorde ju också att jag glömde av lite hur genant jag tyckte att ridning är så jag började röra mig mer och nästan tryckte in mitt bröst i hans mun, jag ville bara ha mer.

Jag reste mig till helt upprätt ställning och nu var jag så kåt att jag inte tänkte ett dugg på varken hur jag såg ut eller vad jag gjorde och jag rörde mig ganska intensivt över hans kuk samtidigt som jag själv smekte mina bröst. Det verkade falla i god jord att döma av hans ansiktsuttryck och tilltagande stönanden. Jag blundande och böjde huvudet bakåt och bara njöt av stunden. Att jag senare när det var över skulle tycka att det var hemskt pinsamt att fläka ut sig sådär hade jag just då ingen tanke på utan jag bara fortsatte smeka mina bröst och rida frenetiskt, det var så fruktansvärt skönt och befriande. Han hade börjat stimulera min klitta med fingrarna nu också och han bad mig ta det lite lugnare för att han var på väg. Jag ville själv också dra ut på det sköna men jag kunde helt enkelt inte förmå mig utan jag behövde verkligen få komma just då. Jag kände hur han först spände sig och sedan kom ett mörkt förlösande vrål från honom när jag kände satsen spruta rakt upp i mig och då kom jag också så tårarna rann nerför kinderna på mig. En stor känsla att för första gången släppa alla hämningar och helt hänge mig åt njutningen.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 28

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu