Bilresan med Moster Karin

10/03/2023 | Författare: Anonym
13 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | TonårspojkeMosterMILF
4.5
(24)
Moster Karin var verkligen dyblöt.

Den här berättelsen bygger på en verklig händelse som kom att bli min introduktion till mer dirty sex. Allt hände på sommarlovet mellan 2:an och 3:an på gymnasiet, och jag hade precis fyllt 17.

På somrarna brukade min släkt alltid åka ner till Falsterbo för att hälsa på mormor. Utöver min familj var alltid mammas bror Leif där med sin fru Annika och deras son. Det brukade bli en ganska lång och seg bilresa från Uppsala, inträngd i baksätet tillsammans med mina två småsyskon medan mamma och pappa satt där fram. Det här året hade mamma kommit överrens med sin yngre syster Karin om att vi skulle åka ner hela gänget tillsammans. Karins man Lars hade lånat en liten minibuss från sitt jobb som vi alla skulle få plats i.

Jag var måttligt road av hela idén. Visst var det kul att träffa mormor, men släktträffarna brukade alltid bli så oerhört tråkiga. Det blev mest att dom vuxna satt och utbytte gamla barndomshistorier, och nu skulle jag bli tvungen att lyssna på det hela bilresan ner också.

Dessutom var det bara jag som var runt min ålder. Mina småsyskon Fanny och Tobias var 8 respektive 10, och Leifs odrägliga son Konrad var bara 11.

Karin och Lars hade inga barn. Dessutom hade jag inte träffat dom sedan jag var 12, eftersom dom hade bott i Spanien under ett par år och inte haft möjlighet att komma hem och delta på släktträffarna. Moster Karin hade jag tyckt om så länge jag kunde minnas. När jag var yngre var hon alltid snäll mot mig och försvarade mig sådär lite skämtsamt gentemot de andra vuxna. Även om jag knappt hade börjat tänka på tjejer i den åldern, minns jag att det ofta pirrade till lite i kroppen varje gång moster Karin kollade på mig och log sådär lurigt. Som om vi hade en hemlighet. Även om jag aldrig riktigt förstod vad hemligheten var.

Dagen då vi skulle åka stod jag uppe i mitt rum och packade ner det sista i min sportbag. Det hade blivit ändrade planer, då pappa blivit inkallad till jobbet och istället skulle ta sig ner till mormor själv om ett par dagar. Jag hade föreslagit till mamma att jag kunde stanna hemma till dess och sedan göra pappa sällskap på vägen ner, men hon var inte så imponerad av det förslaget. Nåja, det skulle i alla fall bli lite mer plats i minibussen.

Vi skulle vara hos mormor i en vecka, och eftersom hon inte ens hade en tv gällde det att lagra med förnödenheter. Jag hade legat och dragit mig lite på morgonen, så packningen skedde i lite av sista sekund. Jag tog en snabb dusch, och hade precis kommit ut från badrummet när jag hörde mamma ropa nerifrån trappan; ”Jonas! Karin och Lars är här, nu ska vi åka!”.

Fan. Jag slängde snabbt på mig ett par gråa mjukisbyxor och en t-shirt, det fick duga på vägen ner.
När jag kom utanför dörren var alla mitt uppe i en hälsningsceremoni framför Lars blåa minibuss. Lars kom upp direkt och sträckte fram handen. Han var lite plufsig runt midjan och dessutom ganska kort, runt 1’75, och sedan vi sågs senast hade jag växt både ifatt och om honom. Han hade alltid varit ganska formell av sig, och den enda från min familj som han kramade var mamma. I jämförelse med honom framstod Karin i det närmaste som en ängel. Hon var kortare än Lars men fortfarande väldigt snygg trots att hon var 36, och hennes blonda hår var uppsatt i en elegant knut på bakhuvudet. Små skrattgropar prydde kinderna och hennes leende lyste upp hela ansiktet. Men min blick fastnade istället på hennes stora, fylliga bröst som pressade ut den lilla sommarklänning och gav henne en imponerande urringning. När hon gled fram mot mig med armarna utsträckta kunde jag inte göra annat än svälja högt, moster Karin var riktigt het.

Med en lite för uppenbar ryckning med huvudet slet jag blicken från hennes byst och mötte hennes alltid lika busiga leende. ”Jonas! Oj då…du har ju blivit en riktig karl nu!”, skämtade hon högt när hon gled innanför mina armar för en jättekram. Jag kunde känna hur hennes tunga bröst trycktes mot min mage och hur hennes mage i sin tur pressades mot min penis, som reagerade precis så som den inte ska reagera när man får en kram av sin moster och man bara har ett par mjukisbyxor på sig. Karin höll kvar armarna runt mig, men lutade sig tillbaka med överkroppen, så att hennes djupa urringning låg som en ögonfälla nån decimeter under mitt blickfång. ”Vad har ni matat den här med egentligen?”, kommenterade hon skrattande till mamma. Samtidigt kände jag hur hon höll uppe trycket mot min kuk, som verkade uppskatta behandlingen. Efter vad som kändes som en evighet av pinsamhet släppte hon kramen och gick för att hjälpa mamma packa in i bilen. Jag skyndade mig att täcka mitt begynnande stånd med min väska, och bar den framför mig till bakluckan. Efter att ha slängt in väskan försökte jag så diskret som möjligt hålla nere kuken med ena handen medan jag i rask takt tog mig in i bilen.

Minibussen var uppdelad i tre säten. Ett framme vid föraren där ytterligare en person fick plats, ett mellansäte för tre personer, samt ett bakre säte för tre personer. Jag kastade mig in i baksätet, med förhoppningen att jag skulle få sitta ensam och slippa eventuella pinsamheter med mitt olägliga stånd, men också så att jag skulle slippa delta i dom vuxnas tråkiga samtal.

Mamma satte sig längst fram med Lars, medan Fanny och Tobias tog mellansätet. Jag trodde att Karin också skulle sätta sig i mitten, så att hon skulle kunna prata med mamma under vägen, men till min förvåning hoppar Karin in i baksätet med mig. Istället för att sätta sig i andra änden satte hon sig på mittenplatsen, precis bredvid mig, och när hon lirkade sig in kom hennes stora bröst att stryka mot min arm. ”Jag tror jag sätter mig här bak med dig, det var ju så länge sen vi sågs”, sa hon, och rörde lite i förbigående vid mitt lår. Det gick som en stöt genom kroppen, och händerna som jag kupat över skrevet hoppade till. Hur skulle jag kunna dölja det här för Karin i ens en mil när hon satt här bredvid mig? Att välja mjukisbyxor utan några kalsonger under var den sämsta idén någonsin.

Efter att Lars hoppat in i förarsätet och vridit om nyckeln fick man direkt en provsmak på hans utmärkta musiksmak när Ace of Base började strömma ur högtalarna.
Suck, det här skulle bli en lång bilresa.

Efter att vi kommit ut på E4an stötte Karin till mig med sin axel. ”Visst har han grym musiksmak”, och blinkade mot mig. Jag skrattade till och sneglade fram mot Lasse för att se om han hade hört dissen, men han och mamma var mitt uppe i ett samtal jag inte hörde något av. Om jag inte kunde höra dom så kunde antagligen dom inte höra oss. Karin började istället fråga vad ut mig om mitt liv, vad jag lyssnade på för musik, vad jag gjorde på fritiden och vad jag skulle göra efter gymnasiet. Jag blev så upptagen med att svara på frågor att jag för en kort stund lyckades undvika att stirra på hennes bröst. Innan jag visste ordet av hade till och med mitt stånd lagt sig, så jag slapp sitta med händerna strategiskt knäppta framför mig.

Just som jag glömt av Karins sexuella utstrålning och var mitt uppe i en utläggning om mina framtida karriärsval, lutade sig Karin över och viskade i mitt öra, ”blev du glad av att se mig förut?” Hennes ena bröst trycktes mot min arm, och när hennes vänsterhand smekte ner över insidan av mina lår började det rycka i min kuk igen. ”Gillade du vad du såg…? Gillade du mina bröst? Skulle du vilja suga på mina stora pattar?”

Inom loppet av fem sekunder befann sig allt blod i min kropp i antingen ansiktet eller kuken, och i mitt chockartade tillstånd låste jag mina vidöppna ögon vid Lasses tunnhåriga huvud två säten fram. Jag hade legat med ett par tjejer tidigare, men ingen av dom hade sagt såna här saker till mig.
Moster Karin lutade sig tillbaka i sätet och log, men hennes hand låg kvar på mitt lår. ”Det är ok Jonas, du behöver inte skämmas.” Mjukisbyxorna stod som ett tält nu, men jag vågade inte göra något för att täcka över ståndet. Mosters hand började sakta glida längst med låret. Hon rispade först med sina fingrar mot tyget, upp och ner, några vändor…men sträckte sen ner handen djupt mellan mina ben, och kramade åt insidan av låret. Samtidigt stötte hennes hand emot min stenhårda pung, och reaktionen blev ytterligare ryck i kuken som kom att falla bak mot min mage. Eftersom jag inte hade några kalsonger var det mycket lite som hindrade den, och ollonet trängde snart fram ovanför mina mjukisbyxor.

Jag svalde så högt att det nästan ekade i bilen och min flackande blick flög mellan mamma och Lasse längst fram, i panik över att dom skulle vända sig om och se exakt hur skyldig jag såg ut. Men ingen verkade märka något. Och småsyskonen i sätet framför var upptagna med att bråka om något spel. Med mammas och morbrors samtal, musiken i bilen och mina småsyskons bråk, var det ingen som märkte vad som hände i sätet längst bak.

Mosters hand gled upp över min mage och lyfte bort t-shirten, så att kuken låg upp mot min bara mage. Med två av sina fingrar började hon följa konturen av min kuk ner mot byxlinningen, som hon sedan centimeter för centimeter började trycka ner, så att min kuk sakta med säkert kom ut i det fria. Hela tiden satt hon och kollade framåt mot vägen, med ett lugnt leende på läpparna. Samma sak gick inte att säga om mig. Svetten rann nerför pannan och min kuk var på bristningsgränsen. När Karins fingrar nuddade kukens sidor, ryckte den till illavarslande, och det var med nöd och näppe jag lyckades undvika att tömma satsen över min mage där på direkten.

Karin hade lyckats arbeta ner min resårlinning till nedanför pungen, och min kuk stod upp som ett spett. Skulle hon greppa kuken i en sekund så skulle jag spruta ner hela bilen. Istället lät hon sin hand sakta massera min svullna pung. Med en van hand ömsom smekte, ömsom kramade hon den.
Moster lutade sig in till mitt öra och viskade.
”Jag vill att du ska ge mig all din sperma”

Herregud. Det blev för mycket. Jag kände de välbekanta ilningarna i pungen, och som på en given signal såg jag Karins huvud försvinna ner mot mitt skrev. Jag kände hennes våta mun glida över kuken, och instinktivt tog jag tag i hennes hår och tryckte ner hennes huvud över kuken. Jag kände hur den trängde förbi hennes svalg, och med hennes läppar slutna kring min kukrot kom jag i den kraftigaste orgasmen i mitt liv. Sats efter sats pumpade rakt in i min mosters hals, medan jag med ett krampaktigt grepp höll kvar hennes huvud. Det kändes som att jag sprutade i en minut.

Det var det skönaste jag varit med om, och mitt huvud föll bakåt mot nackstödet. Moster Karin hade inte spillt en droppe. Snabbt kom hon upp igen från mellan mina ben, och lutade sig över mot mig och viskade.
”Vilken stygg pojke du är, som knullar moster Karins mun”

Situationen var helt sanslös, och jag satt fortfarande helt knäpptyst. Det verkade inte störa Karin, som satt helt lugn precis bredvid. Hon lutade sig till och med fram och småpratade lite med Fanny och Tobias, till synes helt oberörd av hela händelsen. Det var fortfarande flera timmar kvar på resan, och jag kände mig helt förvirrad. Vad skulle jag göra nu, vad skulle jag prata med min moster om efter att jag just sprutat i hennes mun.

Det visade sig att moster Karin hade lösningen på det problemet. En timme senare hade hon tagit av sig trosorna, och satt med särade ben medan hon hjälpte min nyfikna hand utforska hennes blöta fitta. Karin hade lutat sitt huvud bakåt, och låtsades vila med stängda ögon. Jag försökte se så oberörd ut som möjligt, och kollade oroligt framåt i bilen medan jag pumpade tre fingrar in och ut i min mosters fitta i allt högre tempo. Skulle Fanny eller Tobias av någon anledning rest sig i sätet framför och kolla bakåt skulle dom se rakt in i Karins vidöppna fitta.

Hon var verkligen dyblöt, och hade det inte varit för musiken hade säkert dom andra i bilen hört hur det klafsade om fittan när jag tryckte in fingrarna djupare och djupare. När jag började tröttna i armen tog moster själv tag om min handled, och tvingade mig att fingerknulla henne med bestämda rörelser. Hon greppade om min hand och använde fingrarna som en dildo, och stötte dom hårt upp i sin fitta.

Jag hann precis stanna upp rörelserna när Lars sänkte musiken och berättade att dom skulle svänga in och köpa lite förfriskningar på en mack, och frågade om vi ville ha något. Mina småsyskon var givetvis inte nödbedda, och när vi stannade till vid parkeringen försvann dom fort in i butiken. Mamma följde efter medan Lars vände sig bak mot oss och frågade om vi skulle följa med in.
Samtidigt satt jag med tre fingrar i hans frus fitta.

-”Nej, vi stannar nog här”, svarade Karin. Sen vände hon sig till mig, medan hon med ett tag om min handled tryckte in mina fingrar djupare i sin fitta; ”Vill du ha något, Jonas?”
Det var någonting i situationen som triggade mig. Antagligen det förbjudna i att jag pratade med min morbror samtidigt som jag fingerpullade hans sjukt sexiga fru ett par meter bort.
-”Ja, köp gärna en cola till mig.”
Lars muttrade ett tyst ok, stängde bildörren och lunkade bort mot macken.

Det var som om Karin tände på att jag gett hennes hunsade man en order, för i en rörelse gränslade hon mig och började gnida sin våta fitta mot min hårda kuk genom byxorna. Hon krängde snabbt av sig klännings- och bh-banden, så att hennes stora, tunga bröst kom ut i det fria. Och med ett stön tryckte hon in sitt vänstra bröst i min mun. ”Suug”, väste hon medan hon febrilt gned fittan mot mitt allt hårdare skrev. Med en van rörelse sträckte hon sig ner och frigjorde min kuk från byxorna, innan hon tryckte sig ner över kuken. ”Aaaah”, stönade hon högt, och hennes kropp skakade. Det var som att hon hade byggt upp sin kåthet under den senaste halvtimmen av att sitta och pulla sig själv med min hand, att när hon nu äntligen fick känna en kuk tränga in i fittan höll hon på att gå över gränsen med en gång. Som tur var hade jag kommit ganska nyligen, annars hade jag antagligen sprutat i samma ögonblick som jag kände min kuk tränga in i min mosters varma fitta.

Karin satte händerna på ryggstödet bakom mig och började pumpa upp och ner med kuken i sig. Hennes bröst gungade inbjudande framför mig i takt med hennes rörelse.
Karin tog sin ena bröstvårta och tryckte in den i min mun igen, hårt. ”Aaah…sug på mammas bröst”, stönade hon. Jag var inte nödbedd och började krama och suga på hennes stora, fylliga bröst. ”Uuuh…såja…mjölka mammas tuttar”. Jag förstod inte varför hon sa alla dom här grejerna, och även om jag aldrig hade fantiserat om min egen mamma så var det nåt med hennes sätt att prata som tände mig. Det var så smutsigt…och olydigt. Så här fick man absoluta inte göra, och det eggade mig något otroligt. Jag greppade tag om Karins stora bröst hårt, och började suga mer intensivt. Det gav resultat, hon började direkt stöta hårdare mot mig och tryckte hela sin vikt mot mig. ”Åååh…knulla mamma då din lilla fittunge!” Trots att jag begravt mitt ansikte i Karins tuttar verkade inte hon tycka att det var tillräckligt. ”Krama brösten hårt då din lilla fitta! Kläm på dom.”

Moster Karin var så våt att det plaskade om fittan varje gång hon slog ner mot min kuk, och hon stönade högt varje gång jag trängde in i henne. Mina händer kramade hårt runt hennes fylliga bröst och jag började använde greppen som handtag för att dra henne ner mot mig för att möta stötarna.
”Din kuk är så skööön”, frustade hon. Moster Karin lutade sig nu fram och började slicka mig i ansiktet. Hennes tunga for upp och ner över mitt ansikte, som om hon försökte göra mig alldeles ren. Det känns så djuriskt, och trots att jag kommit för bara någon timme sedan kände jag att det var på gång igen. Mosters stönande blev allt häftigare, och hon började hetsa mig i takt med stötarna. ”Ska du komma för mig? Ska du spruta i min våta fitta? Ska du pumpa moster Karin full med sperma? Va?” Det drev mig över gränsen.

Jag släppte hennes bröstvårta med munnen och stönade ansträngt att jag skulle komma. Karin pressade sig ner över mig som om hon försökte borra min kuk så långt in i henne som möjligt. Och då kom jag. Sprut efter sprut pumpade upp i min mosters fitta samtidigt som hon krampaktigt tryckte mitt ansikte mot sina tunga bröst. Det kändes som att jag kom i en evighet. Och när jag började komma till sans kunde jag se hur sperman började kramas ut ur hennes fitta ner över min kuk.
Så satt vi i vad som kändes som flera minuter, men som antagligen bara var några sekunder, innan min moster ljudlöst gled av kuken och flyttade sig till andra sidan sätet för att pusta ut. Hon var andfådd och helt röd i ansiktet.

Då öppnades bildörren. Karins man Lars tittade in med en frågande blick. Från hans vinkel kan han bara ha sett mig och min mosters ansträngda ansiktsuttryck, och han var helt ovetandes om hennes väldiga byst som hängde fritt utanför hennes klänning, eller hennes särade ben och nyknullade fitta som nu läckte sperma på bilsätet. Lars mötte min blick, och det kändes som att han såg rakt igenom mig och med ens förstod vad jag och hans fru gjort sekunderna innan han kom in i bilen.
-”Vad immigt det var här inne.” Lars drog några prövande drag över bilfönstret. Bilen var i det närmaste helt igenimmad. ”Ja, det verkar vara väldigt dålig ventilation när bilen är avstängd”, svarade Karin, medan hon kvickt rättade till sin klänning.

Bilen skakade till, och dom andra dörrarna slogs upp. ”Gud, vad instängt det var här inne”, kommenterade mamma, medan Fanny och Tobias klättrade in i mellansätet. ”Jag vet”, sa Lars, ”jag ska nämna det när jag lämnar tillbaka bilen.” Kanske var det för att tanken var så främmande, att någon skulle ha haft sex i bilen medan dom var inne på macken, att dom inte kopplade lukten till sex. Men själv ville jag bara sjunka under jorden, det stank ju knull i bilen, märkte dom inte det? Moster Karin verkade ta det med ro i alla fall. Så fort hon fått ordning på sin klänning lutade hon sig fram och började prata med dom andra i bilen.

Och resan skulle bara bli värre. Moster Karin höll sig lugn ett tag, men innan vi kommit fram till Falsterbo hade hon hunnit runka av mig ännu en gång, för att sedan slicka upp sperman från sin hand.

Det visade sig att den här släktträffen skulle bli betydligt roligare än tidigare. Karin tog varje chans hon fick att dra mig åt sidan och ge mig fler sexlektioner. Hon var helt omättlig, och ju mer förbjudet och snuskigt det var desto kåtare blev hon.

När dom andra åkte in till stan för att gå på den stora sommarmarknaden, stannade jag och Karin hemma och knullade i sängen som hon och hennes man sov i. Nån timme senare slickade jag henne till en orgasm på köksbordet medan jag knullade hennes fitta med gurkan som vi skulle ha till kvällens sallad. En annan kväll smet vi iväg till utedasset på mormors gård som inte längre användes, och där runkade hon av mig medan hon pullade mig i röven med två fingrar.

Värst var det nog en tidig morgon när dom andra låg och sov, då Karin tog med mig ner till bryggan och ställde sig på knä i en fin liten sommarklänning som hon hade fått av sin man. Sen munknullade jag henne tills jag sprutade över hela hennes ansikte, och avslutade allt med att pissa ner henne och hennes fina klänning mitt där på bryggan. ”Jag skulle ändå tvätta den”, skrattade hon efteråt när hon lät klänning glida av och hoppade i vattnet.

Ju sjukare det var desto mer verkade moster Karin gå igång på det, och ganska snart började jag ta egna initiativ. Jag märkte att hon blev extra kåt så fort jag nämnde hennes man, så medan jag knullade henne så tvingade jag henne ofta att säga förnedrande saker om sin man, som att han var en tönt och inte kunde knulla henne, eller att jag hade mycket skönare kuk. Inom loppet av några dagar förvandlades jag från en oskyldig tonåring till ett litet sjukt sexmonster.

Efter allt jag och Karin gjorde den där sommaren var det svårt att gå tillbaka till vanligt sex med någon blyg jämnårig tjej. Min och mosters relation fortsatte såhär i flera år, med korta, intensiva möten under de nu mycket mer spännande släktträffarna. Även om det aldrig blev lika spännande och intensivt som den här första sommaren.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.5 / 5. Röster 24

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu