Au-pair i USA del 1- Flygresan

03/10/2023 | Författare: Anonym
9 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | Age PlayUng KvinnaFlygplan
3.6
(25)
Mannen började pulla mig hårt och snabbare och snabbare.

Jag vaknade av att det var något hårt som trycktes mot min svank samt en hand som vandrade över min välformade rumpa upp mot mitt ena bröst och började massera så skönt. ”Mmh.” Handen tillhörde Emanuel, en bekant till en väninna som hängde med hem igår efter min hejdå-utgång med några vänner. Idag ska jag nämligen flyga över jordklotet till USA där jag ska vara Au-pair i ett helt år. Vi hade haft en trevlig natt/morgon med flera omgångar men nu steg min åtrå på nytt. Emanuel kysste mig på armen, axeln, halsen, örat… Åh, örat. Våra munnar möttes i flera kyssar och vi båda började nu vakna till liv, hungriga efter sex. Han knådade mina bröst, jag hittade hans kuk och började runka den långsamt. Plötsligt så slutade han upp, lämnade mig i några sekunder men sedan märkte jag att han begav sig ner mot min fitta. Jag drog upp knäna och gjorde plats för hans huvud mellan mina ben. Jag kunde känna hans andetag, han retade mig men jag ville bara ha honom direkt. Emanuel började sakta slicka utanpå mina blygdläppar och tillslut innanför. Jag var genomvåt och när han började cirkulera på min klitoris kunde jag inte hejda mina lustfyllda tjut som kom ur min mun. ”Åh… JA! Mmm, ohhh… SHIT HELVETE!” Utbrast jag precis innan jag skulle komma då min blick fastade på väckarklockan vid nattduksbordet, 12.57. Om mindre än tre timmar avgår flyget.
-Shit, shit, shit! Jag missar flyget!
-Va? Ojdå, men gumman kan vi inte bara avsluta det vi började. Du verkade ju njuta rätt mycket.
-Nej jag hinner inte! Jag måste gå om en halvtimme!
Nästan skrek jag medans jag hoppade upp ur sängen och började göra mig iordning. Jag torkade mig mellan benen med en handduk och klädde sedan på mig. Emanuel låg kvar i sängen, naken med händerna under huvudet, sexig som fan:
-Gud vad jag vill ha dig Yasmine, dina långa ben, fasta rumpa, platta mage, dina bröst är seriöst de bästa och finaste jag sett! Sen är du så jävla snygg med, alltså jees!
Jag har alltid fått många komplimanger angående mitt utseende, till viss del måste jag erkänna att jag ser bra ut. Ändå sedan jag var liten har jag gått i många sporter som gymnastik, innebandy, volleyboll och mina bröst är fasta C-kupor. Men jag var väldigt blyg och osäker som liten och förlorade oskulden så sent som vid 17-års ålder.
-Haha, ja då får du tyvärr vänta i mer en ett år du! Du kan ligga kvar ett tag om du vill jag tror att Isolde har kommit hem. Hör av dig någon gång, puss.
Jag sprang ut i köket, tog en macka i handen och släpade ut resväskan till hissen och begav mig till bussen. Det var väldigt varmt ute, som tur var tog jag på mig en midjehög somrig kjol och en svart tajt t-shirt som slutade en liten bit under brösten. Det var en bit att gå men jag hann precis med flygbussen och kunde äntligen slappna av.

Jag hade musik i öronen, kollade i en tidning och drack lite vatten. Vilket avslut innan min avfärd! Men riktigt synd att jag inte hann komma innan jag behövde åka. Nu var jag fortfarande väldigt kåt och otillfredsställd. Det måste vi göra något åt senare tänkte jag och log för mig själv.
Jag kom till Arlanda med lite mer än en timmes marginal och begav mig mot incheckningen. Jag är förvånansvärt smart och har ett väldigt bra lokalsinne så det har aldrig varit några problem att hitta. Jag ställde mig i kö till en check-in automat och där blev jag helt till mig. En fruktansvärt snygg man stod framför mig i kön, han såg ut att vara på affärsresa och var nog runt 30. Han var väldigt lång och stilig, hade brunt hår och pyttelite skäggstubb. Men framförallt så hade han galet snygga käkben och ansiktsform. Hans kropp såg inte heller så dålig ut och han hade på sig en stilren svart kostym. Han luktade gudomligt! Jag spanade in honom i smyg och tjuvkikade när han checkade in. Så kom jag på en briljant idé och memorerade vart på flyget han satte sig. När han var klar gick han iväg och så var det min tur, jag skrev ut mitt boardingkort och checkade in min väska, egentligen så hade jag redan valt plats på flyget men jag ändrade så att jag skulle sitta bredvid den snygge mannen. Han hade tagit en plats långt fram i flyget i mitten så jag tog den bredvid med fönsterutsikt. Sedan lämnade jag in min väska, gick igenom kontrollen och kollade i några affärer. Där köpte jag en ljuvlig parfym och gick sedan till gaten. De hade redan börjat ta in människor på flyget och när jag kom in hade den stilige mannen redan satt sig. Det blev en liten kö i gången men efter någon knapp minut kom jag fram till min rad och la upp min väska i bagageutrymmet. När jag var färdig såg jag att mannen sneglade lite på min mage och mina bröst, jag sa hej och ursäkta och att det var jag som satt längst in vid fönstret.
-Oj hej ehh självklart då får jag väl ta och maka på mig lite då! Svarade mannen och verkade ha blivit lite tagen på bar gärning.
Det var ändå hyfsat bra utrymme mellan sätena så mannen tog bara och flyttade benen åt sidan så att jag smidigt kunde slinka förbi. Min rumpa kom precis framför honom så jag tog det långsamt och svankade lite extra och gled sedan ner i mitt säte.
-Tack så mycket, svarade jag.
Jag gjorde mig till rätta och la min plånbok, hörlurar samt en tidning i facket framför mig och kollade ut lite genom fönstret. Strax efteråt så kom personalen och kollade bältet och att elektronikprylar var avstängda. En säkerhetsgenomgång sattes igång på skärmarna och därefter så var flyget redo för avfärd. Det kom aldrig någon och satte sig på den yttersta platsen på vår rad, bra tänkte jag. Mannen frågade mig om jag ville ha ett tuggummi och det tackade jag ja till med ett glatt och lite smått förföriskt leende. Flyget lyfte och vi kom längre och längre bort ifrån marken. Man kunde se en vacker sol som började gå nedåt i horisonten och hela himmelen skiftade i röda, orangea och lila nyanser.
-Visst är det vackert? Sa jag till mannen.
Han kollade upp ifrån sin tidning och lutade sig närmre mig för att kunna se ut igenom fönstret, han var bara några centimeter ifrån mitt ena bröst.
-Wow, ja otroligt vackert!
Sedan uppstod en liten pinsam tystnad då han fortfarande kollade ut genom fönstret ett tag men sedan drog han sig tillbaka och började läsa i sin tidning. Jag tyckte att det fanns en liten spänning oss emellan men jag kanske bara inbillade mig, dessutom märkte jag att han hade en ring på sin vänstra hand. Så jag tog upp min tidning och kollade lite, sedan satte jag på min skärm och började kolla på ett avsnitt av en serie.

Det gick lite mindre än en timme och jag kände hur min längtan i underlivet bara växte och växte, men min plan verkade inte riktigt fungera och de att han var gift med gjorde att det såg rätt mörkt ut. Flygvärdinnorna började gå runt med matvagnen och delade ut middag, den såg rätt okej ut för att vara flygmat faktiskt och vi båda började äta.
-Så, vart ska du åka på äventyr frågade mannen plötsligt.
Med ett uns blev jag på bättre humör. Han försökte inleda en konversation! Jag svarade att jag skulle till USA och det visade sig att det skulle även han. Han bodde med sin fru och nyfödda dotter i Uppsala och jobbade som Ingenjör. Jag berättade att jag bodde i Stockholm, hade precis slutat skolan och skulle vara Au-pair i ett helt år samt lite andra saker. Maten togs undan och sedan gav flygvärdinnan oss varsin filt och ett litet kitt med tandborste, strumpor etc. Konversationen dog ut lite och jag tog filten som kudde och lutade mig mot fönstret. Jag sneglade lite på mannen, han var så galet snygg! Då bestämde jag mig att fortsätta att förföra honom, jag kommer aldrig träffa mannen igen och jag har nog aldrig varit såhär genuint jävla kåt. Bara tanken på att få honom här på flyget gjorde att det rann till lite extra i trosan. Jag tog upp mina ben på mitt säte så att min rumpa precis täcktes av kjolen, mina nyvaxade, insmorda ben däremot var fullt synliga och glänste av solnedgångens sista strålar. Precis som jag hade förutsätt så kom det några blickar riktade på mina ben ner mot min rumpa. Mannen la efter ett tag upp hans arm på stödet i mitten så att den precis snuddade vid lite utav min bara, lena hud.
-Ett år sa du att du skulle vara iväg, har du inga där hemma som du kommer att sakna? Kanske dina vänner? Familj? Pojkvän?
Där kom det, nu viste jag exakt vart det här kunde leda om jag bara spelade mina kort rätt.
-Hmm, jorå visst har jag det. Men vännerna kommer jag hålla kontakten med och stiliga män finns det gott om överallt.
-Jaså, du föredrar män du?
-Ohjaa, män med erfarenhet som vet hur man tillfredsställer en kvinna. Sa jag med en låg och sexig ton samtidigt som jag drog mina ben närmre hans arm och hand.
Mannen blev lite smått stum så jag bara fortsatte, jag tog mitt ben som var längst in till fönstret och lutade det mot armstödet på stolen en rad fram. Om mannen lutade sig framåt en aning så såg han rakt in under min kjol, vilken han gjorde då han låtsades sätta tillbaka sin tidning. Vilken tur att jag hade tagit ett par riktigt snygga svarta string i spets och en matchande bh dagen till ära. Jag kom på att det nog hade bildats en stor blöt fläck på mina trosor och undrade om han kunde se det. Mannen la nu sin hand på mitt knä och började sakta vandra inåt mot min fitta. Jag märkte även att det hade bildats en stor bula mellan benen på honom.
-Tycker du inte att det är lite kallt? Sa jag och la för min filt i både mitt och hans knä.
-Han gav mig ett plågat leende, fyllt av kåthet och åtrå.

Jag satte nu upp det andra benet på armstödet på andra sidan av den främre stolen för att han skulle komma åt bättre in under min kjol, filten låg kvar och täckte det mesta av vad som försiggick därunder men om man skulle kolla extra noga så hade det inte varit nå vidare svårt att lista ut vad som verkligen skedde. Men det här gjorde bara allt lite extra spännande. Den stilige mannen kom ännu närmre min våta fitta och lirkade av mina trosor till knäna. Han började med att dra handen fram och tillbaka över mitt sköte och plötsligt så stoppade han in två fingrar i mig så långt de räckte och jag kunde nästan inte hejda mitt stön som for upp i halsen. Mannen började pulla mig hårt och snabbare och snabbare samtidigt som han började pilla på min klitta, det var så otroooligt skönt… Men mina händer började bli lite rastlösa så jag tog ner dem under filten mot hans byxor, jag drog ner gylfen, lirkade ut hans kuk från kalsongerna och började massera den upp och ner, hårt men långsamt. Den var större än någon kuk jag haft äran att känna på förut och detta gjorde mig om möjligt ännu mer upphetsad. Men nu var det hans tur att hejda stönen som for ut genom munnen och det hördes endast ett litet ”mhh…”
Vi höll på så ett tag, ändrade takt, han gick in under både min tröja och bh med andra handen och började massera mina bröst och ren njutning var ett faktum. Men jag tror att vi båda kände att det bara fanns ett sätt som vi ville avsluta det här på, jag ville ha honom i mig och han ville spruta mig full.

Vi viskade lite planer till varandra och såg att toan var ledig. Eftersom att vi satt näst längst fram i flyget och att de flesta sov så trodde vi att vi hade kunnat springa till toan obemärkta. Mannen drog upp sina byxor men det var fortfarande en rejäl bula som gömde sig därunder. Jag kastade av mig trosorna och la dem i hans fack. Vi kollade lite runt omkring oss för att se om kusten var klar, sprang till toan och låste snabbt. Toan var rätt trång men vi brydde oss inte det minsta. Han tog direkt och satte upp mig på en liten yta bredvid handfatet, nästan slet av mig tröjan och bh:n och släppte ut mina stora, fasta bröst i det fria samtidigt som jag lika vilt drog ner hans byxor till knäna. Vig som jag är så tog jag och la upp mina ben på hans axlar, vi omfamnade varandra och våra munnar omslöt varandra med en enorm passion. Sedan kysste han mig på halsen, nyckelbenen och började slicka på mina bröstvårtor. De var redan otroligt styva och nu ville jag inget hellre än att han skulle komma in i mig. Jag hade ena handen i hans hår och med den andra så visade jag hans kuk till rätta. Han fattade vinken direkt och med på ett ögonblick så var hela jag mer uppfylld än vad jag någonsin varit. Denna gång var det omöjligt att hindra hela kraften i ljuden från min mun så små stön kom ut i det fria, hoppas att ingen står precis utanför.
-Åh, ja! Knulla mig, knulla mig så hårt som din fru aldrig tillåter dig att göra! Jag vet inte vart det kom ifrån, men jag var så till mig att allt möjligt for ur min mun. Just det här verkade passa in väldigt bra på mannens nuvarande sexliv då han fick en helt ny glöd och knullade mig som aldrig förr. Han stötte snabbt och hårt, ända ner till bottnen varje gång, våra händer var överallt och båda var som galna!
-Du är den… sexigastee… jävla personen… jag någonsin mött… din fitta.. är så.. otroligt skööön!! Fick han fram mellan stötarna och jag visste att nu var jag riktigt nära att äntligen få orgasmen som jag byggt ända sedan imorse.
-Jaaa..aagh kommeeer snaart! Nästan skrek jag men han hindrade mig genom att stoppa upp sin tunga i min mun.
-Kom gumman, bara kom! Sa han precis när jag vippade över gränsen och det var den längsta och skönaste orgasmen jag någonsin fått! Samtidigt sprutade mannen mig full av sin sperma, kaskad efter kaskad och tillslut bara omfamnade vi varandra och jag kunde nästan inte ens hålla mig uppe själv. Han satte sig på toastolen med mig ovanpå fortfarande i mig och där satt vi en lång stund. Mannen kysste mig i pannan, på näsan, halsen och tillslut hånglade vi ännu en lång lång stund. Han var så otroligt bra på att kyssas, eller ja, han var otroligt bra på allt!

När vi började vakna till liv igen torkade vi och tvättade av oss med lite vatten samt klädde på oss kläderna. Jag gick ut först och satte mig men de flesta på flyget sov fortfarande och efter en knapp minut kom mannen också. Det var tur att flygmotorn låter så högt… Det var bara några timmar kvar av resan och jag somnade direkt lutad mot mannens axel med en filt över mig. När vi hade landat i New York och skulle börja gå av så väckte den snygge mannen mig och sa att vi var framme.
-Och förresten, vad heter du min vackra dam?
-Yasmine heter jag, och du?
-Yasmine… vilket fint namn.. Mitt namn är Nicklas.
-Här Nicklas, ta mitt nummer och hör av dig nån gång!
-Oh det kan du lita på att jag gör, ta mitt kort du med!

Jag fick en puss på pannan och så reste han sig och gick ut från flyget. Själv satt jag kvar någon sekund och kollade ut, USA here I come!

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 3.6 / 5. Röster 25

Subscribe
Notify of

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu