Är det inte Birgitta?

09/08/2023 | Författare: Anonym
6 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | MILFOnaniUng Man
4.2
(25)
Jag kände tydlig min svullna klitoris högst upp mellan läpparna.

Jag lutade mig tillbaks i solstolen och njöt av värmen på hotellrummets altan. Gudarna ska veta att jag behövde ett par veckor på varmare breddgrader för att ladda batterierna. Skilsmässan hade varit uppslitande och orsaken till den nästan ännu smärtsammare. Det är inte roligt att avslöja sin make med att vara otrogen, men betydligt värre var att det hade pågått i flera år med flera av mina äldsta väninnor. Tack och lov var vår dotter vuxen och utflugen, så jag hade inte behövt ta den sortens hänsyn, utan jag kunde göra processen kort med ett äktenskap som var mer eller mindre dött.

Nu unnade jag mig att bara slöa, sola och äta gott. Första veckan hade varit precis som jag önskat och jag såg fram mot ännu en vecka, där jag skulle få rå om mig själv utan krav från omvärlden. Långsamt domnade jag bort i värmen och om jag inte hade somnat, så var det nära, när jag väcktes av en glad röst:

– Nämen, är det inte Birgitta...

Jag slog upp ögonen och det tog ett par sekunder innan jag lyckades placera den gänglige mannen in 25-årsåldern som stod lutad mot den midjehöga muren som skiljde hotellrummens altaner åt. Janne! Prydlige, artige, väluppfostrade Janne! Han hade gått i samma gymnasieklass som min dotter och jag var osäker på om de hade haft något ihop. Inte för att jag skulle ha haft något emot det, Janne var definitivt en av de trevligaste killarna i hennes dåvarande umgänge. Nu hade han lagt sig till med en kraftig mustasch och fått en vuxen mans stadga i kroppen, även om han fortfarande var gänglig med kortsnaggat rött hår.

– Av alla snygga morsor, tänk att stöta på dig igen efter... vad är det?... fyra-fem år?

Jag log mot honom, reste mig ut solstolen och gick fram till muren för att hälsa. Till min förvåning fick jag en lätt kram, något som aldrig skett tidigare. Även om jag anat att han hade haft lust, så hade han aldrig tagit i mig avsiktligt annat än för en artig handskakning. Jag hann nätt och jämt besvara kramen, innan vi avbröts av ett skratt och en djup stämma bakom Janne.

– Här hinner vi inte ens packa upp och du har redan fixat en brud.

När vi särade på oss, kände jag hur det gick en stöt genom mig. I altandörren stod en kraftig kille i samma ålder som Janne. Den trånga tenniströjan snarare framhävde än dolde att han spenderat åtskilliga timmar i gymmet. Jag har alltid gillat välbyggda män, min ex-make var inget undantag, men den här killen var verkligen något extra med breda axlar och kraftiga biceps.

– Hej, sade han och räckte fram handen. Håkan, kurskompis med Janne.

Håkan behöll handslaget lite längre än nödvändigt och jag kände hur hans blickar granskade min kropp. Visserligen har jag fyllt 46, men jag tål fortfarande att tittas på med en platt mage, fasta lår och muskulösa vader. Att jag dessutom hade en bikini som framhävde min veckogamla solbränna och höll mina små bröst på en smickrande höjd gjorde inte saken sämre.

Till slut släppte han min hand och Janne kunde förklara vem jag var. Jag hade äntligen samlat mig så pass efter alla överraskningar att jag kunde föreslå en välkomstdrink på min altan när de hade packat upp och bytt om.

Jag var inte helt stadig på handen när jag blandade tre stora gin och tonic, Håkans närgångna blickar hade väckt slumrande lustar i mig. Min make hade ju haft andra intressen under de sista åren av vårt äktenskap och jag saknade verkligen de tätt återkommande tillfällena av ohämmad, passionerad sex vi hade haft tidigare. Jag kunde mycket väl tänka mig hur det skulle vara att lägga armarna om Håkans kraftiga nacke samtidigt som hans starka händer tog ett stadigt tag om mina skinkor.

Jag slog bort tanken i samma ögonblick som den dök upp, han var ju lika ung som min dotter, bara 24 år, nästan halva min ålder. Tyvärr svalnade inte lusten lika fort och det pirrade i hela kroppen när jag återvände med brickan till altanen.

Håkan och Janne svingade sig vigt över den låga muren, den här gången endast iklädda badbyxor. Det hade sannerligen inte varit falskt larm vad det gällde Håkans kropp, med en bred bröstkorg, tvättbrädemage och muskulösa ben såg han ut att vara i en fantastiskt god form. Den största överraskningen bjöd dock Janne på. Han var långt ifrån lika body-buildad som Håkan, men det gängliga intrycket var helt borta. Även han hade en hård, platt mage och hyggligt med muskler, men det var det snarare en dansares smidighet eller en löpares uthålliga senighet som representerade den goda formen.

Jag koncentrerade mig på att dela ut de immiga drinkarna för att hålla undan de tidigare fantasierna och få något annat att tänka på. Det var tack och lov inga problem att få igång ett samtal, det hade hänt en hel del under de drygt fyra åren som jag inte hade sett Janne. Det blev ett ganska långt och slött småpratande där vi låg i varsin solstol och läppjade på drinkarna.

Till min förvåning märkte jag att jag var genuint glad över sällskapet och det hann bli ytterligare omgångar gin och tonic innan vi, på killarnas initiativ, gick över till apelsinjuice och mineralvatten. De hade bokat en veckas solresa för att fira av den sista tentan på universitet och precis som jag ville de bara ta det lugnt och ladda batterierna inför framtiden.

Så småningom föll skymningen och det började bli dags för middag. Killarna ställde naturligtvis frågan om jag kände till några bra restauranger eftersom jag redan hade varit där en vecka. Däremot blev jag glatt överraskad över att de gärna ville ha mitt sällskap.

Jag har alltid varit kvick att byta om eftersom jag använder minimalt med make-up och har en lättskött, kortklippt frisyr. Däremot tog det längre tid att bestämma mig för hur utmanande jag skulle klä mig. Trots allt var jag smickrad över Håkans stirrande och jag ville gärna retas lite, även om jag inte tänkte löpa linan ut. Till slut bestämde jag mig för att hålla en återhållsam linje med ett par trånga jeans och en liten ärmlös topp. Skor är sällan ett problem eftersom jag på grund av min längd (eller snarare brist på) oftast använder rejält höga klackar.
Jag tyckte att jag hade varit snabb, men när jag kom ned i hotellets bar, väntade killarna redan på mig, Håkan i en tajt tenniströja och Janne i en nystruken, kortärmad skjorta. Båda doftade diskret av rakvatten och bjöd mig varsin arm när vi lämnade hotellet.

Det blev en väldigt lyckad middag med en många rätter, många skratt och många glas vin. Vi blev sittande långt efter desserten med ytterligare glas och bröt upp först när personalen började ställa upp stolarna på borden.

Jag var väl inte helt stadig på benen och därför tacksam för att återigen ha stödet av deras starka armar när vi vandrade hemåt på de ojämna gatstenarna. Under alkoholens inverkan hade jag slappnat av och det hade blivit en del lekfullt flirtade som ingen tog på allvar.

Väl framme vid dörren till mitt rum fick jag en ordentlig kram av i tur och ordning Janne och Håkan. Precis som när vi hälsat behöll Håkan greppet aningen för längre och jag kände hur lusten sköt upp i mig av att vara omfamnad av hans muskulösa armar. Det krävdes en hel del viljestyrka för att inte gripa tag i hans skinkor, kyssa honom hårt och pressa upp mitt lår mellan hans ben. Efter en evighet släppte han taget och jag kunde på skakiga ben låsa upp min dörr för att försvinna in på mitt rum.

Där blev jag stående, flämtande med ryggen mot dörren. Det var inte normalt att tända så lätt! Tydligen var det alldeles för länge sedan jag hade fått rejält utlopp för mina lustar. Irriterat skalade jag av mig kläderna och gick in i duschen. Med de hårdaste och iskallaste strålarna tvingade mig att stå kvar till dess att jag var rejält nedkyld och nykter.

Tyvärr gav det bara en tillfällig lindring. Redan när jag krupit ned i sängen fladdrade bilderna av svettiga omfamningar genom mitt huvud och jag kände hur fukten kom smygande i underlivet. Det fanns ingen annan utväg än att ta saken i egna händer.

Lojt lät jag ena händerna smeka över min platta mage och nedför mina fasta lår. Jag föreställde mig Håkans starka nävar glida över min kropp på samma sätt och lät högerhanden kupa sig över min våta sköte samtidigt som jag nöp mig försiktigt på insidan av låret.

En våg av värme sköt genom kroppen och mina bröstvårtor styvnade rejält. Långsamt masserade jag mina blöta blygdläppar medan min andra hand gled upp över magen för att sluta sig runt mitt bröst. Det hade varit betydligt trevligare om det hade varit ett par starka manshänder som gjort det och jag kunde tagit ett stadigt tag om en grov lem, men bara tanken fick mig att gny högt.

Jag kände tydlig min svullna klitoris högst upp mellan läpparna, men lät bli att röra den för att dra ut på det så mycket som möjligt. Med en stönande pressade jag in två fingrar i underlivet, i fantasin såg jag hur Håkan pressade in ett massivt stånd i mig. Jag hade svårt att tro att han inte skulle vara lika välutrustad som muskulös.

Ivrigt lät jag fingrarna glida in och ut ur mig medan greppet om bröstet hårdnade. Det var inte svårt att föreställa sig hur det skulle kännas att vara fastnaglad under Håkan mot den mjuka madrassen. Mina flämtningar kom allt tätare tills jag inte kunde bärga mig längre. Fingrarna lämnade slidan för att rotera allt närmare min styva lilla pinne. Vilt juckade jag mot handen mellan låren tills det äntligen lossnade för mig.

Svetten dröp om mig när jag gick upp i brygga och bet hårt i kudden för att inte skrika rakt ut. Slidväggarna ryckte krampaktig och jag saknade verkligen att inte kunna mjölka ur en välbyggd älskares sista droppar. Tanken på att ha Håkans pumpande stånd i mig gav en ny stöt i underlivet och jag nöp hårt i mina styva bröstvårtor. Våg efter våg sköljde över mig innan de slut ebbade ut och lämnade mig genomsvettig och andfådd på rygg. Det tog en bra stund att slappna av och släppa tankarna på hur härligt det skulle varit om jag gett efter för min impuls när Håkan kramade mig god natt.

Så småningom somnade jag utmattad och så nöjd man nu kan vara efter en soloföreställning. Jag var dock helt klar över att detta inte skulle vara tillräckligt under de kommande dagarna.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.2 / 5. Röster 25

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu