Anna Möter en Joggare

28/01/2024 | Författare: bb-bjorn
8 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | Age PlayUng KvinnaÄldre Man
4.1
(32)
"Jag behöver din stora vita kuk för att knulla mig snälla!"

Veckorna efter min 18-årsdag var ganska svåra. Jag hade undvikit min pojkvän hela tiden och gett ursäkter som att jag var för trött och/eller upptagen med jobbet.

Jag drog på mig mina svarta tights och satte på mig en svart sport-bh. Jag kombinerade det med en tajt, vit, avklippt träningsjacka och satte upp håret i en hästsvans och gick ner till nedervåningen. Jag började ta en snabb kvällsjogg men idag, precis när jag skulle smyga ut genom sidoingången, korsade min pojkvän gatan och kom på mig med att låsa upp precis när jag skulle plugga in min musik och gå.

"Hej älskling, kan vi prata? Det känns som om du har haft det tufft på sistone. Du distanserar dig hela tiden, men du ska veta att jag alltid finns här för dig." Han tog med sig några blommor och gav dem till mig. Jag ställde dem innanför dörren och stängde den för att möta honom och berätta sanningen. Det hade pågått för länge nu.

"För att uttrycka det enkelt, jag vill göra slut." sa jag till honom. Tobias var en bra kille. Han var alltid stöttande och snäll, genuin och jordnära. Men han saknade det som krävdes för att tillfredsställa mig, sexuellt, förstås. Han var en 170 cm lång kille. Smal kroppsbyggnad, svampklippt hår, glasögon, nördig, alltid klädd i säckiga kläder som aldrig passade ordentligt. Jag var trygg med honom, jag kunde komma undan med vad jag ville, men efter att ha fyllt 18 ville jag ha mer. Jag behövde en man som kunde ta hand om mina tjejbehov.

"Va?" Han började gråta, jag kunde bara inte se honom i ögonen just nu. Jag kopplade in mig och började springa.

"Vi ses Tobias! Jag vet att du kommer att hitta någon bättre!" Jag skrek tillbaka när jag försvann ner i hörnet av gatan. Tobias var inte vad jag behövde just nu. Just nu var allt jag behövde en stor kuk och ett privat utrymme där jag kunde göra alla möjliga saker med den. 

Efter cirka 20 minuter kom jag fram till naturpromenaden i den största parken i närheten av mitt hus. Men att ha att göra med Tobias fick mig att glömma att stretcha, och nu hade jag en enorm kramp i mina magmuskler, så jag behövde en paus på en bänk. Och se, en underbar, lång, stilig och extremt vältränad vit man kom sprintande förbi. Han brydde sig inte om mig eftersom hans blick var fäst på vägen han sprang. HOTTT!!!

Efter att han hade gått i minst 5 minuter blev min kramp bättre så jag bestämde mig för att gå tillbaka till min jogg. Det var många söta killar och tjejer som sprang på den här stigen ikväll, eller gick. Det var väldigt populärt för alla typer av människor, både gamla och unga. Jag var förmodligen den hetaste tjejen idag, men bara från att titta på ansiktena jag hade passerat. Men det var då jag såg den mystiska heta killen för andra gången. Han joggade nu men det här var hans andra varv åtminstone! Från vad jag har sett i alla fall. Jag var ganska säker på att den här gången kunde han inte ha missat mig och var säker på att han kollade in varorna, så busiga mig fejkade ett fall och skrek ut. Jag visste att han var uppmärksam på mig eftersom han genast vände sig om för att rädda mig.

"Hej fröken, är du okej? Kan du gå?" frågade han och hjälpte mig upp till en sten i närheten som jag kunde sitta på. "Här." Han tog av sig sin skjorta och använde den som ett skydd för mig att sitta på. Antingen var detta en gullig sak för honom att göra, eller så ville han visa sina muskler framför mig. Hur som helst var jag helt fängslad.

Han hade en extremt välskulpterad kropp. Massiva bröstmuskler, definierade magmuskler, bred rygg, tjocka armar, breda axlar. Hårig också, han var väldigt hårig. Det var ärligt talat så här jag föreställde mig att Zeus som människa skulle se ut.

"Du är så söt. Jag heter Anna förresten." Jag rodnade och sträckte fram handen för ett handslag. Men istället tog han tag i den och kysste den försiktigt.

"Eddie." Han svarade, blinkade djävulskt och tittade uppenbarligen upp och ner på min kropp. Jag är säker på att han gillade vad han såg, för sedan sa han. "Min lägenhet ligger inte så långt härifrån, jag kan bära dig dit för att vila upp dig snabbt om du inte har några planer för ikväll."

"Åh nej, jag mår bra. Det behöver du inte göra!"

"Jag insisterar. Det känns som om det är mitt fel att du ramlade."

"Inte en chans," skrattade jag. "Varför skulle du säga så?"

"Du fortsatte att stirra på mig." Han flinade. 

"Okej!" sa jag. Han satte sig på huk framför mig. Jag klättrade upp på hans rygg och lindade mina ben runt hans midja, armarna runt hans hals när han enkelt reste sig upp och började gå till sin plats.

"Så hur gammal är du?"

"18" Hur är det med dig?"

"Wow, det är fantastiskt. Jag fyller 30 nästa vecka."

"Skorpionbebisar!"

"Ja." Vi skrattade så mycket, men jag visste inte ens varför. "Då var vi framme." Han öppnade dörren till en liten källare, anspråkslös men väldigt coolt inredd. Han tog mig till en soffa och gick för att hämta lite is till min fotled.

"Håll den här på din fotled. Det hjälper mot smärtan." sa han och gav mig isen. Jag tittade honom i ögonen när jag tog isen, men höll i hans hand lite för länge. Och det var all bekräftelse han behövde. Han tog tag i båda mina händer ovanför mitt huvud och använde dem för att trycka ner mig på rygg. Jag öppnade benen så att han kunde komma in mellan dem och vi hånglade hårt och vilt. Hans tunga var helt inne i mig när vi dansade i min mun.

"Eddie, jag behöver dig." sa jag mellan våra ångande och våta hångel. Efter att ha hört det drar han sig äntligen undan så att vi kan ta av oss kläderna. Det var förmodligen det snabbaste jag någonsin försökt göra mig naken i hela mitt liv. Till min förvåning var Eddie minst 185 cm lång, och hans kuk var så vacker att jag bara ville suga på den!

"Din kuk är sååå stor!" Jag utbrast när jag ställde mig på knä framför honom redo att serva honom.

"Vänta tills den är inne i dig ... FUCK! Du är bra på det här Anna." Han suckade, hans händer höll fast i min hästsvans när jag gungade på hans kuk samtidigt som jag masserade hans kulor och klämde på mina bröstvårtor.

"Kan inte fatta att du bara är 18. Jösses. Jag är säker på att du måste ha haft några kroppar på dig för att vara så här bra." Han stönade. Han släppte taget om mitt hår och sträckte sig ner efter mina bröstvårtor, så jag tog händerna bakom ryggen och improviserade. Det verkade ta överhanden eftersom han bytte tillbaka till mitt huvud och höll det stadigt medan han ursinnigt pumpade ner sin tjocka kuk i min hals.

"Jag kommer att komma Anna. Svälj det." Han kommenderade när han drog sig ut och riktade sin spets mot min öppna mun. Jag stack ut tungan och bad om hans sperma med ögonen och han uppfyllde min önskan nästan omedelbart. Flera rep av sperma sköt kraftfullt in och täckte min mun, och här visade min oerfarenhet när jag gaggade upp lite sperma och det droppade ner över hela mitt svällande bröst. Så snart hans orgasm klingat av återupptog jag min avsugning med mina händer som pressade resten av sperman ur hans skaft in i min mun innan jag blundade och med en överdriven hand på mitt bröst svalde hans sperma rakt ner i min mage. 

"Fan..." Han suckade och föll tillbaka på soffan. Jag hittade en handduk i närheten och torkade bort sperman från bröstet innan jag gick tillbaka till Eddie och satte mig bredvid honom på soffan.

"Det var kul." Jag log mot honom. Han sträckte sin hand runt mig och tog ett grepp om min rumpa och kramade den ordentligt.

"Jag är inte klar med dig än, älskling, vi har hela natten på oss." Han flinade tillbaka när jag såg att hans lem började bli hård igen. Jag kunde inte låta bli att flina tillbaka när jag klättrade upp på honom och tryckte upp mina bröst i hans ansikte. Han attackerade dem naturligtvis med sina händer och sin tunga. Han växlade mellan att slicka, suga och lätt nafsa med tungan och jag blev våtare för varje sekund.

"Mhmmmm jag blir så våt för dig baby." Jag viskade i hans öra och bet lätt för att efterlikna hans eget nafsande på mina bröstvårtor.

"Låt mig hämta en kondom." Sa han och försökte knuffa bort mig.

"Oroa dig inte, jag har piller hemma." 

"Fan." Han tittade mig djupt i ögonen när jag sträckte mig bakom mig efter hans kuk och placerade den precis utanför min ingång. Jag släppte ner mig själv och trots den intensiva stretchningen på min födelsedag var jag fortfarande väldigt tajt.

"Du är sååå stor..." sa jag och planterade mina läppar på hans medan jag långsamt började rida honom upp och ner. Jag var i himlen igen, hans händer kände på mina bröst, hans stora kuk fyllde min trånga fitta. Allt runt omkring mig bleknade bort och mitt enda fokus var hans och min egen njutning.

"Snabbare." Han kommenderade mig igen, så jag red honom snabbare och snabbare. Han tog händerna bakom huvudet nu och lutade sig tillbaka medan han såg denna fullständiga främling, bokstavligen bara någon slumpmässig tjej som han träffade på en joggingtur för en halvtimme sedan, rida hans stora vita kuk rå i hans källare. Det måste ha varit en riktig syn eftersom han sa åt mig att gå av innan han kunde komma antar jag, och ledde mig till sitt sovrum.

"Sätt dig på alla fyra, din slampa." Jag gjorde exakt det och böjde upp min röv för att han skulle komma in. Men det gjorde han inte, han gnuggade sitt huvud upp och ner i min ingång, och du kunde bokstavligen höra hur våt jag var.

"Snälla! Jag behöver den i mig!" Jag bad honom, tittade bakåt och såg hans busiga flin.

"Be mig mer."

"Jag behöver din stora vita kuk för att knulla mig, snälla. Snälla dominera den här 18-åriga slampan!" Jag vickade på rumpan upp och ner, med spetsen på hans kuk som ibland gled in mellan mina våta veck.

Med det tvingade han in sig själv hela vägen. Stjärnor lyste upp i mitt huvud när jag kippade efter andan av känslan av att bli fylld. Mitt sinne blev tomt när jag kom omedelbart från hans penetration i denna position.

"Shit, du kom verkligen bara av det." Han sa det men jag kunde inte ens säga något. Han tog bara tag i min tunna midja och började racka min strama, unga kropp som han ville. Detta måste ha pågått i ytterligare 5 minuter tills han bestämde sig för att vända mig på rygg.

"Jag vill att du tittar på mig Anna." Han gick in i mig igen medan han fortsatte prata. "Jag vill att du ska se och komma ihåg mitt ansikte när jag kommer djupt inuti din fitta och gör dig gravid."

"Ja!!! Kom inuti mig pappa! Jag är din, fyll mig snälla!!" Jag skrek när han gav ett sista tryck och stannade så djupt som han kunde gå. Jag kunde bokstavligen känna allt när hans kuk utbröt djupt inne i min fitta. Jag låste instinktivt mina ben runt hans midja och drog in honom ännu djupare. Hans händer greppade hårt om min midja samtidigt som han gav mig en djup och våt kyss. Det var ren lycka för oss båda när vi red ut denna vilda orgasm som var ett resultat av ett slumpmässigt möte för bara drygt en timme sedan. När våra orgasmer hade lagt sig drog han sig ur och naturligtvis var det alldeles för mycket sperma i mig så det bara vällde ut ur min trånga fitta på hans lakan nästan omedelbart.

"Wow." Var allt han sa. Jag, jag var bara mållös. Jag behövde verkligen det här, och det fanns ingen chans att min pojkvän, jag menar mitt ex, kunde ha gett mig den här typen av upplevelse.

Jag log svagt mot honom, och han log tillbaka. "Låt mig skriva ner mitt nummer på din telefon. Slå mig en signal om du behöver en träningskompis." Jag gav honom min telefon och somnade långsamt in i en djup sömn ...

Visa alla romaner av denna författare: bb-bjorn.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 32

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu