Vad Man Önskar

21/06/2023 | Författare: Anonym
13 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Kvinna | BDSMKinkyDominerande Man
4.1
(23)
Han tog tag i mitt huvud och börja munknulla mig hårt.

Gick genom natten men hårda steg. tyst muttra jag argt för mig själv medan jag gick längs gatorna. Mina svarta samets klackar kändes som de skulle brytas om jag inte tog försiktigare steg. Ända sen jag börja utforska mina bdsm´s fantasier har jag aktivt letat efter någon att utöva dem med. Det är typiskt mig! Man hittar någon på nätet som säger sig vara bäst på dittan och dattan samt kan allt om ämnet men när det väl gäller så så vissar det sig att han bara är en mes som alla andra. Vilket är orsaken till att jag hamnade här en sen fredagskväll. Vi hade varit på en resturang och ätit middag. Han var 30 år och vi hade chattat länge på ett chattsida för bdsm intresserade. Han hade låtit väldigt lovade, vi hade delat fantasier och historier med varandra. Han hade klätt upp sig i en stilig kostym (jag hade berättat att jag var svag för kostymer) men han hade någon bodylotion som lukta persika (stort avtändade minus). Persikan var ändå ganska trevlig, inget fel där. Vi var ju tvungna att vara lite städade på en restaurang. Ändå kände jag hur auktoritetslös han var för mig (inte bra när personen i fråga ska ha makt över mig).
Gick ändå hem till persikan (han må vara en persika men man ska inte döma en bok efter omslaget kanske var bra på att gömma det), han sätter sig på en fotölj och säger åt mig att ta av mig kläderna. Jag tog långsamt mitt blonda hår åt sidan och tog av mig den svarta korta klänningen. Den föll till golvet tyst och jag tog ett steg framåt. stod nu framför persikan i en svart fullcup spets bh med matchande string och stayups i samma färg. Inte för att jag är trogen gymmet och hård tränar varje dag men jag har tagit body work pass två gånger i veckan sen två månader tillbacka och har fått en väldigt fin figur av det. Persikan stirrade på mig och försökte behärska sig.

- Kom hit och ställ dig på knä framför mig. säger han. Tyst går jag två steg till och börja böja mig ner på när.
- Vänta! säger han
- Res dig igen. sa persikan, såklart lydde jag och börja resa mig igen och invänta nya order. Efter en lång väntan skaka han på huvudet.
- Eller det va ingen ner på knä igen. säger han. Jag kvävde lusten att säga emot eller himla med ögonen.
Han tog fram sin kuk istället och sa åt mig att suga den. Just när jag fick in den i mun tog han ett hårt tag i mitt hår och tryckte mig mot sin mage så bara toppen var i min mun. Hans grepp gjorde att jag inte kunde röra huvudet upp eller ner och omöjligt att suga.
- sug den slyna. säger persikan och höll fortfarande mitt hår i samma grepp och rörde inte armen ur fläcken. Ologiken gjorde mig mer irriterad. Det är omöjlig att göra det han säger om jag inte kan röra på huvudet. Blev mer irriterad för jag vill inte behöva avbryta bara för att berätta att han gör fel. Illusionen bryts då och det bli inte samma.
Jag kunde bara reagera som en tjej på 20 år kan reagera när en persika säger åt dig att suga kuk samtidigt som han nästan sliter av mig håret. Jag hade fått nog nu och visste det inte var lönt att försätta. Jag pressade mig loss från han grepp försökte förklara att det inte funka samt ljuga ihop om att det inte är han utan jag och tog mig ut ur lägenheten.
Ännu en dålig träff, ännu en man som inte kan hålla sina egna mått, ännu någon jag måste berätta för att det inte funkar. Det brukar vara det jobbigaste, är man för snäll lyssnar dem inte och vill ha en massa förklaringar eller hävdar att dem kan bättra sig, är man för hård är man en iskall bitch som borde bindas fast och suga deras kuk. Blir så trött på pojkar som låtsas vara män. Jag vill vara den som lägger bort kontrollen, jag vill vara den som släpper verkligheten om mig men mest av allt lider jag av den stora längtan att bli tämjd. Jag vet inte varför men jag kan aldrig få nog a sex. Jag kommer inte så lätt men bara ha en kuk i mig över huvudtaget är så berusande skönt och när jag kommer exploderar hela jag. Första gången jag fick känna euforiska känslan av en orgasm visste jag att att jag aldrig skulle få nog men nu stog jag där påväg hem i höst kylan. Besviken och otillfredsställd, muttrande på trottoaren längs vattnet. Titta på klockan på mobilen som visa att klockan inte äns var nio än. Bestämde mig för att jag hade gjort mig för fin för att slösa bort den hemma. Jag gick till min favorit krog där en kompis jobbade, så jag kunde berätta för henne om min misslyckade kväll.
Inne på baren tog jag en stol vid barkanten. som tur är hade molly skiftet den kvällen och inte mycket att göra för att vara en fredagkväll.

- Hej är du här så tidigt? Jag trodde du hade en spännande träff? sa molly och börja blanda min favodrink.
- Den här lukta persika och slet nästan av mig håret. Svarar jag och tog emot min drink och börja ta några klunkar medan jag berättade om min misslyckade kväll.
-Det lät inte som en höjdar kväll. Sa molly när jag var klar.
- Hur jävla svårt är det att ha lite själv insikt och inte skryta om saker dem inte kan? Min profil är så tydlig. söker någon mellan åldrarna 23-35 som är trygg i sin dominanta roll och gärna ha erfarenhet. Är det svårt att tänka om det passar in på en själv eller inte? Säger jag irriterat.
- Haha. fråga inte mig. svarar molly.
- Varför forsätter du leta när du bara träffar sådana muppar?
- För att jag vill hitta någon som kan stilla min frustration och ta kontrollen för en gång skull. Jag har kontroll över mitt hem, mitt jobb och min skola. För en gång skull önskar jag att jag inte skulle behöva förklara hur någon ska göra för att ta kontrollen och istället bara ta den och tämja min frustration.
- Tror sådana är svåra att hitta. säger molly lite medlidande. Jag sitter och tjurar lite medan molly är upptagen och börjar tappa upp öl till ett fotbollsgäng som just kommit in på krogen. Jag hör att någon reser sig upp bakom mig och går förbi mig. Jag ser en mans hand som lägger en servett framför mig och tittar upp. Jag ser en väldigt stilig man som forsätter gå mot ett av dem tomma båsen på anda sidan rummet som är lite mer avskilda och sätter sig. jag tittar på servetten som han lagt framför mig
“var försiktig med vad du önskar dig. Sätt dig bara vid mig om du är redo att få din önskan uppfylld.”
Jag tittade på lappen och på mannen. Kan det vara sant? Han såg ut komma från ett reklambild för björn borg kalsonger (existerar sådana äns utanför bild?) han hade ljust brunt hår som han fönnats bakåt och lagt i vax för att hålla på plats. Han var klädd som han kommit från kontoret. En mörkblå kostym med en grå slips till.
Jag satt och försökte bearbeta vad som hände. Händer det på riktig? Att denna man som ser ut att ha rymt från en kalsong reklam gav just mig, just den här lappen? vad mena han med dem orden? hade han hört allt jag prata om med Molly? Hävdar han att han är just den mannen jag letar efter? Ett krig bröt just ut i mig. Ena sidan sa åt mig att kalla på vakten, gå ifrån baren, skrika, ringa polisen! vem vet vem han är och var han har för avsikter! men en annan del är nyfiken. det här är spännande och han sitter där som en gud och väntar på mig. Bara tanken på att se honom naken fick mitt sköte att bulta. Ena sidan slår bort dem tankarna och ersätter dem med andra tankar. Bara för att han är snygg betyder inte det att han har min hälsa i åtanke. Han kan vara en förklädd psykopat! andra sidan är nyfiknare nu på vilken sorts man han är, kan väl bara prata med honom? Jag behöver väl inte hålla några löften till en främmande man på krogen och det kan ju...
Plötsligt möttes våra ögon. Hans ögon var bruna, djupa och mörka. dem såg så stränga ut, det där var ögon som kunde få vem som helst till vad som helt. Hela min min kropp pirra till, mer blod rusa ner till mitt sköte, alla mina tankar tystades och jag visste att jag bara måste ta chansen. Går inte jag och sätter mig i det båset med honom kommer jag ångra det i resten av mitt liv. Jag tog mina saker och gick långsamt mot båset, som ett litet lam närmar sig ett rovdjur.

-eh..hej, det var du som gav mig lappen eller hur? fick jag fram. Mannen tittade på mig med sina rovdjurs ögon och ger mig ett leende.
- Slå dig ner, kanske på plats att introducera mig oxå. mitt namn är Daniel. Sa han medan han fortsatte le och gjorde en guest att sätta mig ner mitt emot honom.
- Alice. sa jag lite osäkert och satte mig.
Vi började små prata med varandra om våra arbets liv och fritidsysselsättningar. Tydligen var Daniel mediakonsult på ett företag, gilla spela tennis på fritiden och hata stora lökbitar i maten. Jag börja skratta när han berätta om lökbitarna och vår konversation börja skena iväg mot alla håll och kanter, vi satt och skratta tillsammans länge. Daniel tittade på klockan, tystnade och tittade sen på mig.
- Flytta dig bredvid mig. sa han sa han i en ganska hård ton. Det plötsliga bytet av tonläget gjorde mig förvånad och osäker.
- Varför då? fråga jag men Daniel avbröt mig snabbt och fixera sina rorvdjursögon i mig.
- Jag skrev tydligt på lappen att du bara skulle sätta dig här om du var redo att få din önskan uppfylld. Jag kan inte göra det om det är ett bord emellan oss. säger han. Jag makar mig runt bordet och sätter mig nära att jag kan, jag kände doften av hans parfym, den maskulina doften fyllde mitt luktsinne, doften var hypnotiskt och jag kände mig som en katt som nosar på kattmynta. Han förde sin hand mot min kind, luta sig fram och hans ansikte närmade sig mitt, han kom så nära att jag kände hans varma andedräkt mot mitt kalla ansikte och vi såg varandra i ögonen.
- Jag ska kommer ta kontrollen nu, lyd mig och du får din önskning uppfylld. sa han och kysste mig djup. Hela jag pirra till av situationen och kåtheten bubbla upp inom mig. Hans hand börja smeka mig över klänningen vid mina bröst. Med tummen strök lätt över min bröstvårta som kittla mina nerver och trigga igång min kåthet ännu mer. En syndig suck kommer från mig, hans hand följde mina kurvor ner till insidan av mitt lår och reta min fitta med sina fingrar. Min kropp blev varm, världen runt om kring mig blev suddig, allt jag kunde tänka på var hur kåt jag var och hur gärna jag ville att han skulle knulla mig här och nu. Då sluta han. han tog bort handen från min rinnande kåta fitta. han av bröt den intensiva kyssen och titta på mig.
- Jag minst sagt missnöjd med att han sluta när jag var så sugen och stirrade argt på hans rorvdjursögon. han blängde bara ilsknare på mig tillbaka.
- Jag har kontrollen, då säger du inte emot. Annars kommer jag resa mig upp och gå härifrån och du kommer aldrig se mig igen. sa han och titta mig djupt i ögonen. Jag blev först arg för han trodde att ha kunde bara helt plötsligt äga mig bara sådär, men hela jag låg som i en kåt dimma och längtade efter hans kuk i mig.
- Vi ska gå nu. Vill du ha mer föreslår jag att du följer med som en lydig flicka. sa han och rätta till sina skjorta ärmar. När han reste sig vakna jag till om vad som hände och jag rafsade snabbt ihop mina saker och gick mot utgången med honom. Några av fotbolls huliganerna gjord en vissling åt mig när jag gick förbi. Daniel höll upp dörren för mig och gav mig ett leende.
Efter en kort promenad så var vi framme, vi gick in i hissen och Daniel tryckte på knappen till sjunde våningen. Han öppna dörren till hans lägenhet och släppte in mig. Utan någon förvarning tryckte han upp mig mot väggen så jag hade ryggen mot honom. han tog min arm i ett polisgrepp och pressa sig mot mig så jag var fast mellan honom och väggen. Jag kunde känna han hårda stånd mot min rumpa. han börja kyssa min nacke mjukt och fortsatte upp å nafsa på min örsnib.
min kåthet vakna till liv igen och min andning blev tyngre. Han vänder mig om och forsätter pressa upp mig mot väggen och vi börjar kyssa varandra passionerat. Han håller fast mina handleder med en hand ovanför mitt huvud och börjar kyssa min hals och nyckelben. Hans andra hand smeker min kropp med extra fokus på mina bröst och mellan låren under min klänning. Mitt skötte bultade av kåt het. Jag var så jävla tänd att allt jag ville var att knulla honom, min kropp sukta efter att han skulle penetrera mig. Hans kyssar börja smyga sig ner från min hals, till mina bröst, till min mage och stanna extra länge vid insidan av låren för att reta mig medan han tog av mina våta trosor. När hans tunga äntligen rörde vid min klit kände jag hur alla mina nervtrådar i kroppen pirra till. Han var riktigt skicklig med sin tunga och stack in två fingrar i mig och börja pulla. Det blev nästa för mycket, jag börja stöna högre och kunde bara flämta fram.
- snälla...sluta...inte...jag kommer när som helst!

Utan förvarning sluta han och tog grepp runt min midja och kasta mig över sin axel som jag var en hösäck och bar mig iväg mig. Han bar mig hela vägen till sovrummet och kasta ner mig på sängen. Förvirrad titta jag frågande upp på honom.
- Trodde du att du skulle få komma så lätt innan mig? Sa han
- Du får jobba hårdare än så för att förtjäna det. Fortsatte han och böra knäppa upp sin skjorta som visa hans vältränade över kropp. När han fått av sig skjortan lät han mig få se på honom en kort stund.
- Kom hit och sitt fint på alla fyra. sa han och vinka men finget att jag skulle komma till kanten på sängen.
Jag rätta till mig så jag står på alla fyra i sängen och börja röra mig mot honom som en katt utan att bryta ögonkontakten.
Duktig flicka. Sa han och klappa mig ömt på kinden. Jag kunde inre låta bli att bli glad av berömmet. Ville så gärna vara duktig för honom.
- Ta av dig kläderna. sa han.
Tog av mig klänningen för andra gången ikväll.
- Underkläderna oxå? Fråga ja försiktigt.
- Var jag otydlig när jag sa ta av dig kläderna. Sa han hårt.
- Nej. Sa jag och skämdes lite för att det var rätt tydlig.
Förlåt fick jag fram innan jag fortsatte ta av mig bh:n stayups:en och trosorna.
-Så! sa han när allt var av och jag ställt mig i samma position igen.
- Dax att ge dig lite smycken nu inte sant? Sa han och titta mig i ögonen med ett snett leende. Jag nicka och svara ett osäker ja tillbacka. Han vände sig om och gick till en byrå.
- Bra att ju svarar på tal men nu vill jag att du säger sir när du svarar. Säger han och letar runt i lådan.
- Sen vill jag att du bara pratar eller låter när jag tillåter dig. Forsätter han
- Du får inte heller tillfredställa dig själv eller komma utan att jag säger att du får. Det borde inte vara så svårt? Säger han Och plockar upp sakerna ur lådan och vänder sig om.
-Nej sir. Svara jag lydigt.
-Duktig flicka. säger han och sätter fast ett läder halsband runt min hals.
-Upp till bevis säger han och sätter på mig remmar runt handlederna, låren och fotlederna.
- Jag ska ge dig en uppgift till dig. Säger han.
- Om du är duktig och får mig att komma innan dig så ska jag belöna dig med att låta dig komma. Om du kommer före mig så kommer jag att straffa dig istället. Förstått? Sa han och titta mig i ögonen.
- Ja sir. Svara jag och log gillade.
- Bra vänd dig om så jag kan se din savande fitta. Sa han
Jag vände mig lydigt om och gjorde som han sa.
Han tog fram ett trådlöst ägg och stoppa in den i min fitta och satte igång den på medel hastighet. Han kan kontrollera den från fjärrkontrollen han har i sin hand och testa att höja och sänka farten lite.
Han smorde in en but plugg och tryckte in den i min anal oxå. Jag ryckte in av förvåning när han tryckte på en knapp och den börja vibrera oxå. Redan nu insåg jag att den har utmaningen skulle bli svårare än jag trodde.
- så nu är du redo. När du har två hål fyllda så kan du börja suga av mig. Sa han. Jag gick ner från sängkanten och försökte krypa förföriskt mot honom, för varje steg kände jag av vibbratorerna. När jag var framme gick jag upp på knä och börja lossas hans bälte. Smekte hans kuk utanförkalsongerna först och sen drog jag även ner dem. Hans kuk jag lång, tjock och hård. En riktig porrkuk helt enkelt. Jag börja smaka på tippen, sen öppna jag mer på munnen, börja jag suga med jämna rörelser. Ett stön kom från honom när jag öka farten. Han vred spaken på kontrollen och vibratorn öka farten. Ett pirr for igenom kroppen och skön känslan blev starkare. Jag tänkte inte ge mig så lätt, det här är inte första gången jag sög av någon. Med min tungspets börja jag att reta tippen av ollonet och hålet. Hans kuk börja rycka och jag visste jag gjorde rätt. Öppna munnen sen och tog kuken långt ner i halsen. Han tog tag i mitt huvud och börja munknulla mig hårt och tryckte kuken långt ner i halsen och höll kvar. Efter att hållit på en tag, började ja få svårt att koncentrera mig på sugandet. Vibrationerna från leksakerna hade varit väldigt effektiva och tagit mig väldigt nära en orgasm. Jag har aldrig försökt hålla en orgasm förut, alla mina försök var fruktlösa, jag skrek ut min orgasm och sjönk ihop. Daniel titta på mig med ett snett leende.
- Gissar du inte kunde hålla dig. Sa han och tog fram ett rep från byrån och gick mot mig.
- Synd, hade varit kul att få dig komma av mina egna händer. Säger han och klappar min kind.
Men regler är regler. Forsatte han och drog repet genom öglorna på armbanden på handlederna och fäste repet i en krok i taket. När han drog i repet lyftes mina armar uppåt och jag följde tills jag stod på tå på golvet framför honom. Mina arma högt fast i repet och lite utrymme att röra mig. Han gick några varv runt mig och kände över min kropp med fokus mina känsligare delar. Han tog ett till rep och fäste vi remmen på ena låret och drog så mitt ena ben lyftets oxå. Min fitta var nu helt exponerad och jag hade ingen chans att kunna gömma mig. Han la sin hand på min fitta och börja smeka, min kropp gjorde genas respons på beröringen. Han tog ut vibrationerna ur min fitta och anal och smekte öppningarna. När hans två finger trängde sig in i mig så undslapp en stön från mina läppar. En hård dask landa på min rumpa och en överraskat aj om från mina läppar vilket resultera i ett hårdare dask på andra.
- Du verkar har svårt för att följa reglerna. Är reglerna otydliga för dig att förstå? Sa han hårt.
- Nej sir, jag ska inte göra om det. Svara jag snabbt. Han börja smeka lite ömt där han smiskat mig för att lindra smärtan. Har gjorde några fler slag innan hans fingrar sökte min fitta och börjar smeka mig igen, jag försökte se till att vara tyst den här gången. Han tog sin stora kuk och börja trycka in den i mig, den gick in utan problem i min blöta fitta och börja pumpa hårt i mig.
Äntligen! Det jag längtat efter hela kvällen hände nu, jag njöt av varenda pump.
- Du får tillåtelse att låta. säger han medan han börjar pumpa snabbare.
- Tack sir. Får jag fram mellan mina stön (Jag älskar att låta när jag njuter) . Han måste gillat det oxå för för han utbrister för han blir ännu vildare.aldrig har jag haft ett så skönt sex som jag hade just nu. Jag känner hur min orgasm byggs upp igen.
- sn..snälla..jag kommer komma igen. Flämta jag.
- Du vet reglerna. Säger han som svar och försätter pumpa han stora kuk i mig. Jag försöker hålla ut så länge som det går men jag forsätter komma närmare min orgasm och stönar högre.
- håll ut lite till. Jag kommer snart oxå. Flämtar han och stöter hårdare in i min fitta.

Han kom med en hård stöd i mig och jag fick skrika ut min orgasm. Jag hade aldrig kommit så hårt som då. Vi föll ihop i utmattning och andades ut.
- Jag är 100 gånger bättre att alla små pojkarna du haft hittills eller hur. säger han högmodigt mot mig.
- Mycket bättre än en persika iallafall. svarar jag och vi skratta.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.1 / 5. Röster 23

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu