Trekant på Sexbiografen

18/01/2024 | Författare: Anonym
9 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | GayTrekantAgeplay
3.7
(22)
Jag tryckte pekfingret mot mitt stjärthål och penetrerande mig själv sakta.

Det var en sommardag i juli, klockan hade just slagit 14 och jag va ledig. Efter att ha slagit på en porrfilm och lusten blev överväldigad, bestämde jag mig impulsivt att göra något jag bara gjort en gång för några år sedan. Jag skulle besöka en porrbio. Efter att tagit tunnelbanan några stationer var jag nästan utanför entrén. Kåtheten spred sig i min kropp och fantasin ,förväntningarna och lusten hade gjort min kuk stenhård. När jag vandrade in och skulle betala inträdet kände jag att försatsen droppade från min kuk och jag var redan kladdig i kalsongerna. Jag möttes av doften av kuk och ljudet av stönande kvinnor från filmerna som spelades därinne. Väl inne så var det nersläkt och mitt mörkerseende blev dåligt då jag kom in från en solig sommardag. Jag slog mig ner framför en tv skärm, knäppte upp byxorna och började klämma på mig själv utan på mina kalsonger. Skuggor bakom mig fick mig att förstå att jag var iaktagen. Jag hade alltid varit främst intresserad av kvinnor och sätt mig själv som hetero men länge haft fantasier om sex med män. Främst äldre män kändes intressant och nyfikenheten handlade om att vara passiv. Något annan som jag tände på var att bli iaktagen när jag masturberade. Jag tog mod till mig och tog av mig mina byxor och kalsonger. Kuken var stenhård och blev snabbt kladdig av försats när jag väl började runka. Ljuset från tv skärmen gjorde att min stenhårda kuk glänste i det nedsläkta rummet. Jag vred på huvudet snabbt och såg hur två äldre herrar stod bakom och beundrade synen av en yngre vältränad man som runkade. Jag blev kåtare och kunde kommit direkt men hade bestämt mig att dra ut på det. Efter en liten stund blev lusten för stor att bara bli iaktagen och jag bestämde mig att ta en runda för att kolla utbudet på klubben. Runt hörnet fanns dubbelkarbiner där det visades olika sorters filmer. Jag gick in i en utav dom där det spelades en film med en transexuell tjej och en kille. Jag slog mig ner och lämnade dörren öppen. Rummet var något nergånget. På golvet låg öppnade kondom förpackningar och droppar av sperma. En stol stod uppställd framför två bänkar som va byggda som ett L. Filmen var upphetsande, killen sög av den transexulla kvinnan som hade en oerhört snygg och stor kuk. Jag var så fruktansvärt upp hetsad och försatsen bokstavligen rann ur mig. Männen utanför passerade ibland och genom att jag hade satt mig och runkat satt det skulle synas för förbipasserande hoppade jag på att locka in någon nyfiken herre. Det tog bara någon minut innan en äldre herre tittade in. Vill du ha sällskap frågade han försiktigt med lite förlägen röst. Gärna det svarade jag snabbt. Han slog sig ner på bänken och jag flyttade mig till stolen som var uppställd framför. Han ställde sig upp och försökte ta på mig men jag kände mig lite obekväm och sa att han gärna fick titta men inte röra. När han satt sig igen började jag sakta smeka min kuk. Han drog ner sin gylf och tog fram sin kuk. Jag hade ögonkontakt medans jag tog av mina byxor lite sexigt och vände mig lite om och visade min rumpa. Han grymtade ett mm när han jag svankade till och jag kände mig lite slampig. Jag ställde på knä i stolen med rumpan emot honom putade ordentligt. Tycker du om den frågade jag med viskande röst och fick ett lite smått stönade jag tillbaks. Sakta drog jag ner mina kalsonger och blottade min putande rumpa och tog fram en förpackning med glidmedel som jag plockat på mig vid entrén. Jag tryckte ut den över stjärten och smorde sakta ut den över skinkorna. Jag njöt av att han satt och åtrådde mig tighta rumpa och att jag hade kontrollen att göra honom upphetsad. Han njöt verkligen av åsynen likt en dreglande hund framför ett köttstycke. Jag tryckte pekfingret mot mitt stjärthål och penetrerande mig själv sakta. Han var lyrisk och tyckte nog att han vunnit på lotto när han hade turen att få iakta en 30 år yngre, snygg och vansinnigt kåt och snygg kille. Hans kuk va kåt och han stönade när jag smekte sin hårda snuskiga gubbkuk. Jag ville smaka den. Jag gick ner på golvet och gick på att fyra mot honom. Sperman på golvet smetades ut över mina knän och smalben. Nu var jag precis framför hans kuk. Jag satte mina händer på hans innebär medans jag sakta slickade hans kuk från roten upp till ollonet. Han brast ut i ett stön när jag upprepade proceduren om och om igen. Jag kunde inte hålla mig längre, jag öppnade munnen och förde in hans fubbkuk i min mun och började suga av honom. Blev så vansinnigt kåt av att ha hans kuk i munnen att jag själv började stöna medans jag undergivet tittade upp på honom. Tycker du om att din kuk i min mun frågade jag honom. Han svarade ojojoj du gillar att vara lite slampig du. Jag njöt och nickade medans jag runkade av honom. Den var kladdig av försats nu och jag fortsatte att suga på den så bra jag kunde. Så duktig jag kände mig. Jag ställde mig upp och la mig ner på bänken. Längst väggen fanns det 2 st gloryholes som jag öppnade liggandes och satt åt mannen att komma till mig. Han ställde sig upp och ställde sig med kuken ovan mitt ansikte. Tryck in den djupt i min mun sa jag med viskande röst. Han lydde mig och förde in den samtidigt som han smekte mig över magen net mot kuken. Plötsligt tittade det in en kuk genom hålet i väggen vid sidan om mig. Wow, den var riktigt kraftig och betydligt större än mannens kuk som jag sög av. Snabbt greppade jag tag i den och började sakta runka den medans jag fortsatte och suga. Han började jucka mig i munnen och den kom djupt ner i halsen på mig. Jag kände att jag var nära att komma när han började smeka min kuk och sa nej samtidigt som jag tog upp mitt knä för att få bort hans hand. Jag satte mig upp vände mig om så jag hade rumpan emot honom och ansiktet mot den stora vackra kuken i gloryholet. Utan tvekan öppnade jag munnen och tog den så långt in jag kunde och började suga. Gubbens händer smekte min kladdiga tighta rumpa och jag ville inget annat än att ha hans kuk i mig. Ett av hans fingrar letade sig sakta in i mig och möttes av ett stön från mig. Tryck in två av dina gubbfingrar i min tighta stjärt sa jag medans jag vände blicken bak mot honom och gav honom en ynklig undergiven blick. Din lilla slyna sa han tillbaka, jaa, en riktig lite slampa är jag. Plötsligt fick jag en hårt och bestämt sminkning över skickan. Jag älskade det och en ny nivå av kåthet spred sig i mig kropp från buken och upp i magen. Min hand darrande när jag rynkade kuken framför mig medans han fortsatte och ge mig upprepade smiskningar. Han tryckte nu in två fingrar i mig samtidigt som han särade på mina skinkor med den andra. Den djuriska kåtheten fick mig att suga den fina kuken framför mig snabbt och effektivt som den duktigaste slynan i stan samtidigt som jag fick min tighta stjärt knullad av två gubbfingrar. Stönen kom ofrivilligt medan min mun var fylld av den sexigaste största kuk jag sett. Han tog ut sina fingrar och jag fokuserade helt på att suga. När jag klämde på kuken kom droppar av försats som jag smetade ut över min kind, jag upprepade det och smetade ut kladdet i hela ansiktet. Nu kände jag en varm sensation i skåran mellan mina skinkor, han drog sin kuk fram och tillbaks och smekte mitt trånga anus med sitt ollon. Mmmmm utbrast jag och befallde honom att trycka in kuken i mig. Jag sög duktigt som en liten hora när jag kände att han höll på att komma in i mig, det gjorde lite ont ett par sekunder innan hans ollon hade kommit in i mig, han fortsatte trycka in den och plötsligt kom den in i mig, det kändes fantastiskt när han fyllde upp mig och vände blicken mot honom och utbrast jaaaaa, knulla mig, anständig mig som din lilla hora. Han smiskade till mig samtidigt som jag sakta tryckte i hela kuken i mig och sakta drog ut den. Han upprepade det om och om igen och det kändes skönare för varje gång. Mmmmm stönade jag samtidigt som jag runkade det stora kuken, plötsligt tittade det ut en till kuk genom det andra hålet i väggen. Utan tvekan slängde jag mig över den och sög av den som den hungrigaste slynan samtidigt som jag runkade den andra. Gubben knullade mig stenhårt nu och en klapp hördes varje gång han stötte in kuken i mig och hans kuk stötte i min prosta varje gång han fyllde upp mig. Jag skulle kunna komma så här, utan att jag ens rörde mig kuk som var stenhård och en lång sträng med försats hängde ner hela vägen till golvet. Den ens kuken försvann plötsligt och kort efter, även den andra. Lite besviken fortsatte jag att ta emot gubbens kuk med min hungriga stjärt. Plötsligt knackade det på dörren. Gubben tvekade inte på att öppna och innan han ens frågat mig öppnade han. De två männen som nyss lämnat hålen i väggen stormade in och gubben drog ut kuken ur mig. Jag visste vad jag ville och satte mig på knä. Aldrig han jag varit så djuriskt kåt och kusterna styrde med till hundra procent. Jag drog handen över sperman som legat på golvet och smetade ut över ansiktet. Gubben utbrast i ett självbelåtet skratt och sa, herregud har aldrig stött på en kåtare slyna förut och sen skulle hon spela fin först. Han drog tag i mig nacke och tryckte in kuken i munnen som va full av safterna från min stjärt. Gubbkuken fyllde upp min mun medans han hårdhänt satte båda händerna runt mitt bakhuvud och munnknullade mig djupt hänsynslöst. Jag fick kvällningar och försökte instinktivt ta mig loss, saliven, tårar och försats droppade ner över mitt bröst. Nästa man bredvid som hade jättekuken fortsatte i samma anda liksom den tredje. Jag kände mig så utnyttjad samtidigt som jag njöt av det och fick påslag av adrenalin. Medans den tredje kuken var djupt nere i min hals satte sig mannen med jättekuken på stolen. Jag ville inte vänta, det enda jag ville var att bli uppfylld av den vackra kuk. Så fort kuken i munnen hade dragits ur passade jag på att ställa mig upp. Jag var kladdig överallt, i ansiktet, på bröstet, magen och mig stjärt som va väl uppvärmd av gubbens kuk. Mannen med jättekuken var yngre, runt 50 medans den tredje mannen också var äldre, runt 70. Jag satte mig över mannen i stolen med ryggen mot och togs emot av hans stora manliga händer som visade mina små höfter vägen ner till hans jättekuk som var stenhård. Denna var väldigt mycket större en den förra men min stjärt var helt uppvärmd. Det var med ren njutning som jättekuken sakta penetrerande min tighta stjärt och ett ofrivilligt gällt stön som mer lät som en kvinnas lämnade mina läppar när den fyllde mig helt. Den stretchade ut mig så skönt att jag blev alldeles yr och skakig. Hans stora händer hjälpte till att lyfta upp mig min rumpa innan han fyllde upp mig igen. Dom två äldre herrarna njöt av åsynen och stod på varje sida av mig och väntade på att mina läppar skulle tillfredsställa dom. Jag kunde inte koncentrera mig på nåt annat än att ta emot stötarna som kom allt tätare och djupare. Jaaa jaaaaa sa jag högljutt, knulla mig. Min kropp vände sig snabbt och jag greppade tag i gubbkukarna som var upptrycka mot mitt ansikte. Duktigt runkade jag av dom medans jättekuken knullade mig djupt och hårt. För varje gång den fyllde upp mig stönade jag högljutt. Min ringmuskel hade fullkomligt gett upp och med lätthet kom hela jättekuken in mig mig hela vägen ner till roten. Han satte sina händer under mina lår och tog över kontrollen helt och hållet. Tempot fördubblades när han lyfta upp mina ben. Jag blev hårdknullad. En av gubbarna träffande på att vänta på mina läppar och tryckte in den med hjälp av att tag tag i min bakhuvud. För varje gång kuken fyllde upp min stjärt kände jag att jag var närmade en orgasm. Den tredje mannen blev så upphetsad av att se mig ta dom två kukarna så hårt att han plötsligt kom över ena sidan av mitt ansikte efter att ha runkat av sig självet stund. Hans sperma va tunn och rinnig och rann ner över mitt bröst. En sensation spred sig från min nedre buk, upp över magen och ner i benen och spred sig i hela kroppen. Benen skakade och andningen blev ojämn. Ett djuriskt läte lämnade min skakande kropp när orgasmen började. För varje gång jättekuken drogs ur mig blev den starkare. Han gav inte upp utan ökade takten. Jag trodde inte det var möjligt när jag fortsatte att komma, orgasmen slutade inte. Det svartnade halvt för ögonen och jag var i nån slags super eufori som inte slutade. Gubben som jag sög av runkade febrilt av sig själv när jag inte kunde ta emot den längre. Han tryckte ned mitt huvud bakåt och befallde mig att gapa. Jag var paralyserad av den utdragna orgasmen som fortfarande höll i sig så starkt att jag skakade. Likt en skakande docka la jag mig sista energi och fokus på att försöka gapa då tjock kritvit sperma sprutades ut över mig. Det första sprutet kom rätt över mina läppar och in i min mun och de andra två spruten över min kind och hals. När han va klar smetade han ut det över mitt ansikte och jag kunde inget göra förutom att ta skaka och vara i extas. Jag förstod ingenting, hur kunde jag fortfarande komma efter flera minuter av orgasm, var detta möjligt, hur länge skulle jag fortsätta att komma. När han lyfte upp mig över kuken och den drogs ut över mig skade mina ben så mycket att jag inte kunde stå. Jag ramlade omkull men togs emot av den ena gubben som snabbt tryckte ner mig på golvet på knä. Mannen på stolen tog över. Han la sina jättehänder runt mitt huvud och tryckte ner min mun över sin kuk som glänste av mina safter från stjärten. Hårt och aggressivt knulla han min mun hela vägen ner i halsen och jag hade ingen chans att göra något annat än att följa med med huvudet som den vore en stjärt. Ett dovt men starkt stön hördes när min mun fylldes men sperma. Sprut efter sprut kändes bak i munnen och mitt huvud var nedtryckt över kuken, jag hade inget val än att försöka svälja. När han släppte taget om mitt huvud rann resten ut som jag inte kunnat svälja. Jag var nära att spy när jag hostade upp en del av sperman som rann ner över min utnyttjade söderknullade kropp. Det ända jag ville just nu var mer kuk i mig. Den ena gubben såg det på mig. Ska jag göra om nån mer vill knulla horan skrattade han och öppnade dörren och svaret var ja! Många fler var sugna den dagen.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 3.7 / 5. Röster 22

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu