Tomte med Dopp

08/03/2023 | Författare: Anonym
11 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | Ung KvinnaOtrohetÄldre Man
4.6
(20)
Hon sa att knulla mig nu tomten knulla mig hårt för jag har varit en olydig flicka

Hade precis brutit upp efter ett längre förhållande där sexet helt uteblivit och innan var det bara standard sexet med lampan släckt. Fick senare reda på att hon haft en affär med en annan kille det sista året vi varit ihop.
Då lägenheten var min så satte jag ut en annons om att byta mot någon mindre och fick en massa svar från par som ville flytta ihop i något större och samtidigt bytta bort sina små lägenheter. Sagt och gjort så flyttade jag in en en 2: a i ett radhus område.

Som nyinflyttad så är det ju många som undrar vem den nya är och efter en vecka blev jag inbjuden på ett grillparty där hela gatan samlades. Det visade sig vara par i min egen ålder ca 35 förutom ett yngre par som också var relativt nya, dom verkade vara i 20 års åldern. Det var trevlig stämpning och jag kände mig genast välkommen i gruppen. När vi framåt natten började dra oss hemåt så såg jag att dom flesta drog sig mot ett hus och snart bars det ut sovande barn i en stridstöm. Fick senare förklarat för mig att dom turades om att vara barnvakt när dom hade en tillställning så att det aldrig var något problem med barnvakt. Barnen var i åldrarna 1-5 år ungefär.
En helg efter mycket jobb såg jag fram emot en grabbkväll med mina grannar. Det blev en hel del öl och en massa snack. Efter ett tag kom vi in på julen och dom flesta hade samma problem med vem som skulle vara tomte för redan föra året hade några av dom äldre barnen börjat undra varför pappa alltid skulle gå ut med hunden eller köpa tidningen och missat när tomten kom. Någon undrade då om jag skulle göra något speciellt under julen eller kunde tänka mig att vara tomte. Jag tvekade lite, men övertalades snabbt och dom extra pengarna skulle inte skada hellre.
Några dagar senare träffades vi och gjorde upp ett schema när jag skulle besöka dom olika familjerna och vi la upp dom i en bra ordning så jag inte behövde springa fram och tillbaka utan tog husen som dom låg. Det enda avvikande var det unga paret som ville vara sist på listan vilket ju inte gjorde något då dom ju bodde granne med mig.
Jag insåg att jag skulle ha fullt up ifrån klockan 5 till 9 nästan då vi räknade med ca 20 minuter på varje ställe. Jag fick reda på var julklapparna skulle finnas och så samlades pengarna ihop vilket blev 5300 då det unga paret betalat en hundring extra gör att få komma sist.

Veckorna gick och det verkade bli en vit jul för en gångs skull, och det blev en hel del snöskottning. Fyra dagar innan jul när jag höll på såg jag grannen i det unga paret komma ut springande kasta sig i bilen och köra iväg i en rasande fart. Det hade hänt då och då och vilken tid som helst på dygnet. När jag tittade efter honom hörde jag Emma ropa på mig och såg att hon stod på pälsad med en liten snöskyffel och undrade om hon kunde få låna min stora för det skulle ta evigheter för henna att få uppfarten skottad annars. En gentleman som jag är så sa jag att jag kunde hjälpa henne för jag var nästan färdig med min egen. Hon tackade för hjälpen och medan vi skottade pratade vi lite och fick då reda på att Peter, hennes kille var brandman och hade fått ett larm vilket förklarade att han bara for iväg ibland. Emma själv jobbade i en klädes affär inne i stan och tagit ledigt hela jul och nyårs helgen för Peter skulle inte vara i tjänst då.
Efteråt bjöd hon in mig på en kopp kaffe som tack för hjälpen och jag höll nästan på att tappa hakan när hon tog av sig sin jacka och byxor, för under hade hon bara ett sett spets underkläder. Hon såg min min och bara fnissade när hon gick iväg och tog på sig kläder medan kaffet blev klart.
Hon förklarade att dom fortfarande hade legat i sängen när han fick larmet och hon hade inte tagit något mer på sig för hon hade ju inte planerat att någon skulle komma och se henne ju och dom brukade gå i underkläder hemma för det är lättare då att…. och så avbröt hon sig mitt i meningen och rodnade när jag tittade på henne. Det är ingen fara sa jag man måste nog vara kraftigt hörselskadad för att inte förstå vad ni håller på med hela tiden. Hon rodnade ännu mer när jag förklarade att jag hade sängen mittemot deras i min lägenhet och hörde ofta hur den slog i vägen. Jag sa att jag har själv varit ung och nyförälskad och det gjorde absolut ingenting och så skrattade vi båda till åt det lustiga. När jag skulle gå fick jag en kram och kände då hennes väl tilltagna bh lösa bröst genom hennes tunna topp.
Jag kände för första gången på länge hur kuken reagerade i mina byxor för det var ju över 6 månader sedan jag hade haft sex innan min sambo flyttat ut.
Några timmar senare hörde jag Peter komma hem och det tog inte lång tid innan de välbekanta stönanden och sängenens knirkande innan den så smått började slå emot vägen. Dom höll väl på i ungefär en kvart innan man hördes Emmas delvis kvävda orgasm skrik samtidigt som Peter fortsatte frustande innan hon också kom men ett utdraget rosslande. Jag hörde duschen startades, men det tog inte lång tid innan jag åter igen hörde Emmas gnyende och min kuk gjorde sig påmind igen och den fjädrade ut när jag drog ner byxorna och det tog bara några drag innan jag sköt iväg en stor sats över golvet samtidigt som Emma verkade komma igen. Jag fick torka upp på golvet och förundrades över hur långt jag sprutat då jag för det mesta kommit inuti min sambo och inte sett det innan. Dagen innan julafton hörde jag åter grannens bil rusa iväg så jag gick över till Emma och hon öppnade dörren lite med tårar rinnande nerför ansiktet. Hon vände i dörren och gick in och jag följde efter henne och satte mig bredvid i soffan där hon la armarna om mig och grät ut. Sedan förklarade hon att Peter tagit en kompis vecka på brandkåren för att han tyckte att dom behövde pengarna och nu skulle han behöva åka iväg när som helst när hon tagit ledigt så dom skulle få vara tillsammans första julen ihop. Jag tröstade henne så gott jag kunde och kände åter kuken börja röra sig i byxorna. Jag var ju inte direkt bortskämd med att ha snygga 20 åringar gråtande i famnen precis. Plötsligt ryckte hon till och tittade konstigt på mig och jag förstod att hon måste ha känt kuken genom byxorna, så jag ursäktade mig så mycket och gick snabbt hem igen. När Peter kom hem framåt natten så brukade dom ju knulla som kaniner som vanligt, men denna natten verkade det inte bli något, tydligen var ju Emma sur med all rätt.

Julafton kom och framåt ett tiden började jag göra mig i ordning. Sminkade mig lite röd om kinderna färgade mitt skägg vitt och band en kudde på magen och så en tomte dräkt på det så nu skulle inga av ungarna kunna känna igen mig.
Var lite nervös i första huset när jag knackade på och bar in säcken där 2 barn på 4 och 5 år satt med stora ögon när jag började läsa upp vad som stog på paketen med en mörk röst.
Allt gick väldigt bra till jag kom till näst sista huset där det var en massa folk och jag hade 2 stora säckar med julklappar och när den äldste av pojkarna som väl va ca 5 år skulle ta emot sin julklapp tog han tag i mitt skägg och trog till. Han ryckt i det 3 gånger och jag skrek ju till och han blev livrädd för han hade tydligen börjat förstå och skulle testa om det var ett riktigt skägg. Jag fattade mig dock snabbt och fortsatte dela ut julklapparna innan jag sa till pojken att det inte var snällt att tra mig i skägget och jag hoppas att du blir lite snällare så att jag kommer nästa år också.

Efter det huset var det bara grannen kvar och när jag knackade på ropades det kom in och jag gick in och fann Emma och Peter sittandes i soffan och såg ut som 2 små barn som väntade på något gott. Jag han väll dela ut hälften av julklapparna när Peters personsökare pep till. Emma tittade argt på honom medan han resta sig och sa att han var tvungen och så försvann han ut och stack iväg och jag såg hur Emma började gråta så jag satte mig ner och tröstade henne. Hon slutade snart och undrade om jag vill stanna där ikväll för hon ville inte vara ensam på julafton.
Javisst svarade jag och undrade om jag skulle hämta mina egna julklappar som jag fåt levererade ifrån släkten vilket hon tyckte var en god idé. Jag gick in till mig och stoppad ner dom i säcken och gick tillbaka och fortsatte min föreställning och när det kom ett paket till Peter stoppade hon undan dom bakom soffan bara. Sen satt vi oss ner och började öppna våra presenter och jag fick lite böcker och filmer och lite sådant som man brukar få.
Emma öppnade ett litet mjukt paket och dett visade sig innehålla en tunn negligé. Hon höll upp den rodnande och jag nickade gillande och såg framför mig henne i den . Hennes presenter fortsatte i samma stil med raffiga underkläder, massage oljor, sidenrep och handklovar och tillslut fick hon även en buttplug som hon tittade undrande på. Hon tittade på mig med undrande ögon och frågade om ja viste vad det var. Jag harklade mig lite och sa att det var en buttplug till att… längre han jag inte, innan hon suckade och så frågade hon vad det var med killar som ville ha analsex, hur dom kunde tycka att det var skönt, Hon sa att Peter hade tjatat på henne länge om att prova och när hon tillslut gåt med på det hade det bara gjort ont. Hon verkade tänka på något och så tog hon några av sina presenter och bad mig vänta ett tag, jag började bli varm i min tomte kostym så jag tog av mig jackan och kudden runt magen när Emma kom in i rummet igen då endast iklädd sin negligé. Hon stannade framför mig och snurrade runt och undrade vad jag tyckte. Jag svalde tungt och sa att hon var mycket vacker i den och att Peter säkert skulle älska att se henne i den.
Men nu är inte Peter här sa hon och gick sakta närmare mig och sen satte hon sig gränsle i mitt knä. Jag började protestera när hon satte ett finger mot min mun och tittade mig djup i ögonen.
Han tycker tydligen bättre om att jobba än vara hemma med mig så nu får han skylla sig själv. Hon gled sakta ner på golvet hela tiden med blicken mot mig och drog ner gylfen i tomte byxorna och stack in handen och klämde mig lätt på kuken. Så bökade hon runt lite i byxorna för det var trångt där då kuken blivit rejält hård och det undslapp henne en suck när den fjädrade ut och hon såg ut som en fågelholk. Den var inte liten sa hon, mycket större och grövre än Peters. Hon slickade lite på toppen och längs skaftet innan hon började suga mig, hon tog in mer och mer för varje gång hennes mun sjönk ner över kuken och hon fick in mer än någon tjej klarat innan och när hon flämtande tog ut den och sa att det gick inte att få in hela, men hon fortsatte ändå och försökte verkligen, men det fattades en liten bit.

Då tog jag tag bakom hennes nacke och tryckte ner henne över kuken. Hon försökte komma bort från mig, men jag tryckte henne längre och längre ner till hennes näsa nåde min mage och gjorde så några gånger innan jag släppte henne och hon släppte kuken och kippade efter luft när jag sa att det gick ju vist det med ett leende. Hon log lite surt mot mig, men sattas sig senan i mitt knä igen och gned kuken mot sin bak medan vi förenades i en kyss. Sedan la hon sig ner och jag var snabbt nere mellan hennes ben och slickade mig upp längs hennes lår, men gick precis förbi hennes fitta och fortsatte kyssa och slicka mig upp längs hennes kropp och stannade vid hennes bröst som nu hävdes kraftigt upp och ner när jag sög på hennes ena vårta genom det tunna tyget masserade jag det andra.
Sedan bytte jag och höll på så ett tag innan jag fortsatte ner igen och när jag satte tungan mot hennes klitoris spände hon ryggen i en båge och stönade högt. Jag fortsatte och bearbeta hennes klitoris och förde bort negligén och tryckte in ett finger i henne och när jag förde in ännu ett kom hon med ett skrik som jag hört så många gånger genom väggen innan.
Hon darrade av orgasmens efterdöjningar medan jag fortsatte att bearbeta hennes underliv med tunga och fingrar och hon fick ännu en mindre orgasm innan ja tillslut la mig över henne och kysste henne. Vi låg och pustade ut ett tag innan hon reste sig och drog med mig in till deras dubbel säng. Puttade ner mig i sängen och tog av sig sin negligé och sa att nu skall tomten få smaka flick fitta och så satte hon sig ner på mig och satta kuken mot sin fitta och sjönk sakta ner över min kuk. Hon grimaserade lite när sjönk lägre och längre ner och när hon tillslut hade hela kuken i sig. Hon satt stilla ett tag för att vänja sig och sa att det var det värsta hon varit med om. Trodde inte hon kunde ta en så stor och grov tomte kuk i sin lilla flick fitta.
Hon började sakta rida mig och undrade hela tiden vad tomten gillade hennes lilla flick fitta för hon verkade gå igång på att jag fortfarande hade min tomte dräkt på mig.
Hon snurrade runt och kuken gled ur henne men hon riktade snabbt in den mot sin fitta igen och sa att knulla mig nu tomten knulla mig hårt för jag har varit en olydig flicka och jag lydde henne så gärna och tryckte in hela kuken hårt i henne. Hon stönade till varje gång jag gick i botten på henne samtidigt som hon masserade sin klitta och jag kände hur hon knep till runt kuken när hon åter igen skrek ut sin orgasm medan jag fortsatte att knulla henne. Hon kom ytterligare en 3- 4 gånger innan jag kände att jag inte kunde hålla igen längre och gled ur henne. Jag bakade bakåt och ställde mig på knä vid fotändan på sängen och runkade och när hon reste sig upp på armbågarna så kom jag i ett jätte sprut. Den första strålen träffade henne i håret nästa kom i ansiktet och halsen och resten landade på hennes mage. Hon stirrade förvånat på mig när jag kom och frågade hur jag kunde spruta så långt, jag svarade att det ju var ett tag sedan sist. Vi pustade ut ett tag innan hon började smeka mig och kuken var inte se att reagera och hon fnittrade och satte sig åter igen på mig och det gick lite lättare denna gången och hon red mig först lugnt och försiktigt, men ökade snabbt tempot medan jag smekte hennes underbara bröst och det dröjde inte länge innan vi båda kom tillsammans och jag kom inuti henne.
Efter ett tag plockade hon fram sin nya buttplug och undrade om jag kunde hjälpa henne med den och jag undrade om hon verkligen ville det och sa att hon ville så jag så åt henne att ställa sig på alla fyra och svanka rejält. Ja tog lite olja och smorde in hennes bakre hål och började lirka in ett finger. Hon gnydde till men sa till mig att fortsätta och jag fick in ett finger till och tillslut även ett tredje. Lät henne vänja sig vid det innan jag drog ut dom och smorde in henne och pluggen ordentligt innan jag pressade in pluggen och efter ett tag gled hela in henne.
Där jag stått bakom henne så hade jag på nytt börjat hårdna och jag smekte henne lätt med kuken mellan hennes ben och hon fnittrade till och sa, igen? Jag tryckte sakta in kuken i henne bakifrån och hon satte händerna på säng gaveln och snart började sängen slå mot väggen och förstod att detta hade hon gjort för så jag frågade om hon gillade att ta den bakifrån och hon sa att hon älskade det och att dom nästan alltid gjorde det, fast det är inte like skönt som när du gör det stönade hon fram medan jag kände att hon började knipa åt runt kuken när hon närmade sig sin 7:e orgasm för kvällen. Hon kom igen och jag tog ett hårdare tag om hennes höfter och höll henne uppe tills jag drog ut kuken och la satsen på hennes rygg.
Efter att vi pustat ut tog vi en dusch tillsammans där hon sög av mig en gång till och sedan plockade vi ihop mina julklappar och vi skildes åt med en kyss och jag gick hem till mig. Jag hade inte mer än kommit hem och öppnat en öl när jag hörde Peters bil komma och tänkte att det blir nog ingenting för honom denna kväll hellre vilket stämde.
Resten av helgen flöt på och så fort Peter fick sticka iväg knackade Emma i väggen eller kom in till mig och tillslut fick jag även ta henne i baken vilken var helt otroligt tight,

Nu har det gått ett år och har återigen lovat att bli tomte då dom verkligen var nöjda med mitt uppträde förra året. Jag har inte knullat med Emma sedan dess och deras sexliv verkar ha återgått till det normala igen. Igår Pratade Peter med mig och sa att han skulle ha några jobbarkompisar och deras respektive över på julafton och om det var okej. Vist tyckte jag det och det blev ju inte sämre av att precis när jag var på väg in till dom mötte jag Peter och 3 killar till i dörren som for iväg och jag steg in i lägenheten och möttes av 4 mycket vackra unga damer som satt i soffan och tittade på mig förväntans fullt, men det är en annan historia som jag kanske berättar en annan gång.

Visa alla romaner av denna författare: Anonym.

Betygsätta Novellen:

Betyg 4.6 / 5. Röster 20

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu