Oskuld och 25 Bast del 1

11/05/2023 | Författare: Pojk snoppen
8 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | DominansFetishUng Man
3.8
(20)
”Har jag sagt att du får komma?

Jag va alltså 25 år gammal och oskuld så träffade jag Lotta på en finlandsbåt där vi festa ihop och prata massor. Lotta va 32 år gammal och otroligt intelligent och påläst om de mesta och otroligt verbal samt att jag uppfattade henne som naturligt dominant då hon bara genom ord fick mig att känna mig nedtryckt för förstod snabbt att Lotta hade alltid rätt.

Då anlände båten till Stockholm igen och Lotta sa till mig att gå till min hytt och hämta mina saker och sen komma direkt till hennes hytt för hon behövde min hjälp att bära så jag skynda iväg och hämta min lilla väska jag hade med mig och stressa till Lottas hytt som jag trodde hade massor av saker då han sagt att hon behövde min hjälp men visa sig att hon endast hade en väska något större än min egen vilket hon sa till mig att ta åt henne och sedan titta hon mig i ögonen och sa du åker med mig hem så du kan bära väskan åt mig.

I gången på vägen ut så öka jag takten lite så jag gick ca en halvmeter framför Lotta då jag hör hennes röst fråga mig, vet du vart vi ska? Vilket jag såklart inte visste så sa nej de vet jag inte varpå hon svarade vrf går du då före mig??? De är jag som vet vart vi ska så du går bakom mig. Jag föll tyst in bakom henne och kände mig skitkorkad för hon hade ju rätt i att jag inte visste vart vi skulle.

Så skulle vi in i Taxin och jag höll på att lasta in väskorna i bakluckan på taxin så upptäcker jag att Lotta står kvar utanför taxin och jag frågar är de något fel vrf har du inte satt dig i Taxin? Då spände Lotta ögonen ii mig och sa uppenbarligen behöver du tränas och uppfostras i hur man behandlar en kvinna för borde vara en självklarhet att du öppnar dörren år mig ellet hur? Åter fick hon mig att känna mig dum så att jag ville sjunka igenom jorden men bad lite tafatt om ursäkt och fick till svar, hoppas att du kommer ihåg att öppna dörren åt mig nästa gång och de gör du innan du lägger in väskorna.

Så kom vi äntligen hem till Lotta och hon bodde i ett hus i en närförort utan grannar och insyn med en egen pool och stor trädgård och tomt så jag frågade hur många timmar i veckan de gick åt bara för att sköta om hus och trädgård och fick till svar kort att hon har en piga som sköter huset som bor i ett litet hus som står på tomten och att de kommer en kille och klipper gräset en gång i veckan.

Lotta sa direkt att hon skulle ta en snabb dusch och hänvisa mig att sätta mig på fotpallen till soffan sålänge.

Lotta är ca 160 cm lång kort blont hår och väger ca 50 kilo och ganska stora bröst och otroligt små fötter som jag gissar är 36.

Ca 15 min så kom Lotta tillbaka endast iförd morgonrock och ett par tofflor och hon satte sig mitt emot mig i soffan och sparka av sig tofflorna samtidigt som hon berätta att hon älskar att få fotmassage så la hon fötterna i mitt knä och sa nu vill jag se hur duktig du är på att massera mina fötter och jag vart lite chockad då jag inte va bredd och sedan tyckte jag att hennes fötter va dom vackraste och sexigaste jag sett.

Jag började att massera dom och märker att jag blir stenhård av att massera hennes fötter trots att vi pratar om allt möjligt sen kom vi såklart in på sex och Lotta berätta att en helrakad kuk ser sjukt omanligt ut och så tog hon ner sina fötter och sa till mig att resa mig upp och sen klä av mig för hon vill titta på mig sa hon och jag kände paniken komma för anledningen till att jag är oskuld och aldrig haft en relation är för att jag har en liten pojk snopp som i erigerat tillstånd bara är 4 cm och jag ville verkligen inte visa den för henne för tänkte att hon skickar hem mig direkt när hon ser den..

Jag försökte komma med ursäkter för att slippa klä av mig men Lotta stod på sig och sa att hon ville att jag går och duschar så jag samlade mod och berätta för henne att jag skäms för min snopp för den är lika stor som en tvårings snopp varpå hon svarade, att jag tror du har fått den lilla snoppen av en anledning och fått en egenskap som andra inte har så klä av dig nu.

Började sakta klä av mig och vände mig om från Lotta och tog av mig kalsongerna och vände mig sen om och höll händerna framför min pojk snopp varpå Lotta spände ögonen i mig och sa ta bort händerna du får aldrig försöka dölja snoppen när du är naken så tog jag bort mina händer sakta och då jag inte va rakad mellan benen så såg hon bara mina pungkulor som är nästan normal stora och hon skratta bara och sa att den är nog mindre än jag trodde kom hit.

Gick fram och ställde mig framför henne och hon tog genast ett grepp om mina pungkulor med den ena handen och leta med den andra handen upp min erigerade penis som hon skrattande sa du har ju tom stånd så nu går du in i Duschen och rakar bort allting mellan benen varpå jag tog upp att hon sagt att de ser så omanligt ut med en rakad kuk sa du, och då titta hon på mig som om jag va dum och sa, de spelar nog fan ingen roll hur mycket hår du har mellan benen för man blir du aldrig ändå med den lilla pojk snoppen mellan benen.

Jag skämdes mer än någonsin när jag sakta gick mot duschen och gjorde som Lotta sagt och raka bort allt jag hade mellan benen för första gången i mitt liv och kände mig mer naken än någonsin tidigare och tog en handduk runt midjan och gick ut till Lotta igen och samtidigt hör jag henne ropa att jag ska komma ut helt naken så jag stannar upp och funderar en stund innan jag vänder tillbaka till badrummet för att lämna handduken.

Sen gick jag ut och hon tittade och skratta och sa de ser ju mer ut som en fitta än en kuk så borde kanske kalla dig Sandra och jag ville bara försvinna. Hon kände på pojk snoppen och frågade hur ofta jag runkar den och jag stod tyst och kände då hur hon greppa tag i min pung hårt och frågade igen och jag svarade ett par gånger i veckan och då fråga hon mig om jag är pedofil då jag runkar en barn snopp flera gånger i veckan och jag försökte försvara mig med att de är ju min kuk men hon menade att de är skitsamma för de känns ju likadant som att ta på en barn snopp så de får du fan sluta med sa hon.

Gå in i duschen igen och raka bort allt hår på hela kroppen sen kommer du tillbaka naken och sätter dig på golvet framför mig och masserar mina fötter för jag vill ha dig men jag har vissa krav vi måste prata om.

Gjorde som hon sagt till mig och gick sedan ut och satte mig på knä framför henne och började att massera hennes vackra fötter samtidigt som hon berätta att hon tror jag skulle vara perfekt för henne och att hon kommer älska mig och gifta sig med mig om jag lyder henne jämnt och alltid visar henne total underkastelse och låter henne straffa mig om jag inte följer detta så vad säger du, ska du bli min Sandra sa hon och skratta.

Jag satt där stum med hennes fötter i knät och pojk snoppen stod i sin fulla prakt vilket Lotta självklart kommenterade och frågade om jag möjligtvis innehar rekordet i att ha minsta pojk snoppen i världen så skratta hon och sa till mig att lägga mig på rygg för hon ville testa om hon kunde känna pojk snoppen under fötterna. Aldrig känt mig så liten och naken förut och misstänker att då man rakat bort allt hår på kroppen så hjälper de till en del att få den nakna känslan.

Samtidigt som hon började smeka pojk snoppen med fötterna så titta hon mig i ögonen och sa ” nu är de bestämt du är nu min” för du älskar de här och har funnit din plats i livet som då sökt så länge och du kommer få de bra med mig för du behöver aldrig mer fatta några stora beslut i livet och behöver bara tänka på att lyda och underkasta dig mig och bara fokusera på att lyda mig mer och mer.

Pojk snoppen sprutade utan förvarning rätt ut över hennes fötter och hon höjde rösten och sa ”har jag sagt att du får komma? Jag skämdes och knysta fram förlåt varpå hon höjde rösten ytterligare och drog ett utlägg på flera minuter om hur viktigt de är att aldrig göra något utan hennes tillåtelse och att nu vill hon höra en riktig ursäkt som du avslutar med att du ber om att bli bestraffad.

Vart tyst en stund och min hjärna gick på högvarv och försökte komma på en bra ursäkt men de stod nästan still så jag började med att säga ”Lotta jag ber om ursäkt med hela mitt hjärta och vill verkligen inte göra något du inte sagt ok till och jag förtjänar att straffas och ska tacksamt ta emot de straff du tycker är lämpligt för mig.

Lotta log nu stort och sa jag är så glad över att ha dig här Sandra och du kommer verkligen bli perfekt så förde hon sina sperma dränkta fötter mot mitt ansikte och sa ”jag har ju märkt hur mycket du går igång på mina fötter och jag ger dig mitt ord du kommer få dyrka dom varje dag men nu tar du din tunga och städar upp efter dig. Jag tveka kort men gjorde sen som hon sagt och hörde henne berätta att från och med nu ska du alltid vara naken i hemmet tills jag köpt lite nya saker åt dig och pojk snoppen får du aldrig försöka gömma för då kommer du bli straffad.

Vi har mycket att göra imorgon då vi har massor att handla åt dig imorgon så dags att vi går och lägger oss. Hennes säng va enorm och hon hoppa ner under täcket men jag stod kvar för va rädd för att hon kanske skulle bli arg om jag kröp ner fast hon inte sagt något. Såg henne le så jag tog rätt beslut tydligen och hon pekade mot sina fötter och sa till mig att massera dom med min mun och tunga medans hon ska berättar några viktiga saker.

Du kommer ha mycket nytt att lära dig i början och du kommer bli straffad men så du vet allt jag gör mot dig är bra för dig och då kommer vara lycklig i din nya roll med en blivande fru du kommer älska och dyrka och göra allt för. En viktig sak nu som du måste tänka på är att kvinnor står alltid högre i rang än dig oavsett så du får aldrig besvära en kvinna genom att tilltala henne om hon inte tilltalat dig först och fram till hon ev tilltalar dig står du tyst med nedsänkt huvud är de förstått?

Jag lyckades mumla fram med hennes fina tår i munnen Ja Lotta jag har förstått och ska göra mitt yttersta för att respektera de. Lotta svarade bra då kan du åla dig uppåt för nu vill jag se om du har någon talang i att slicka fitta. Vart livrädd för hade ju aldrig slickat fitta och de sista jag vill är att göra henne besviken men minns att hon sagt att jag aldrig får ifrågasätta en order så är bara köra och hålla tummarna för att hon ska bli nöjd.

Då låg jag där med hennes smaskiga fitta bara några cm ifrån min mun och vet inte hur jag ska sätta ord på de men den såg sjukt inbjudande ut och tänkte de kan inte vara så svårt innan jag tryckte ner ansiktet i den. Tog bara några sekunder innan Lotta kommentera ”slicka fitta är du fan helt värdelös på så de kommer vi få träna dig på mycket så följde lite ändringar på vad hon ville jag skulle ändra och följde instruktionerna till punkt och pricka och följdes upp med mer instruktioner en stund senare och efter ca 15 min kom hon och vart tyst och gäspa.

Hon låg tyst i sängen och jag låg lydigt kvar mellan hennes ben tills hon sa till mig att lägga mig på rygg på golvet vilken jag lydigt gjorde så kom hon och ställde sig med ett ben på varsin sida om mitt ansikte och sa ”du är sjukt fin när du ligger där och älskar att se dig lyda så gapa nu så mycket du kan vilket jag gjorde och då sänkte hon ser sin fitta mot mitt ansikte och sa ”jag är kissnödig och orkar inte gå till toaletten och de är bra för dig att dricka mitt kiss så drick nu och spill för helvete inte en droppe.

Jag kände den varna strålen komma i min mun och kände pojk snoppen hårdna vilket också Lotta märkte och sa du är fan född till att vara min Sandra. Nu ska vi sova du sover nere vid mina fötter och masserar dom tills jag somnat. Natti natti Sandra

Visa alla romaner av denna författare: Pojk snoppen.

Betygsätta Novellen:

Betyg 3.8 / 5. Röster 20

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu