Onanerar med min Rumskompis

13/02/2024 | Författare: g-time
5 min
 | Läst Gånger:
Perspektiv: Man | HomoFörsta Homo ErfarenhetenUng Man
3.7
(18)
Snart andades vi snabbare, våta köttiga ljud fyllde rummet, en djup musk av kuk omringade oss.

Mitt namn är Jan, jag är 25 och hyr för närvarande en liten lägenhet med Oliver, en vän till mig.

Vi träffades genom att hänga runt samma människor, inte riktigt med varandra, tills vi fann att våra arbetsytor var ganska nära, och alternativet att hyra solo var inte genomförbart. Efter några veckor verkar han vara en cool kille.

Jag var på väg hem och bar på matvarorna som skulle räcka resten av veckan. Min rumskamrat och jag var inte riktigt de typer som slukade så mycket, vi är båda ganska smala och inte riktigt de atletiska typerna.

Jag vred om nycklarna till vår lägenhet och öppnade dörren, och möttes direkt av ljudet av sex från ett rum långt bort.

Fan, tänkte jag, det är tredje gången du gör det här utan förvarning. Stönandet och smattrandet av kött fortsatte oförtrutet, det verkar som om jag inte har blivit märkt. Jag lämnade matvarorna på golvet och vände mig om. Jag skulle återvända snart, när allt var lugnare. Oliver brukar säga åt mig att inte vara i närheten på två timmar när han tar med Anna för lite "egentid".

Där stod jag, utanför dörren med ett tryckande stånd, inte första gången jag fick ett av dessa två. Det var en natt de kom hem sent, viskade sött och sedan började hångla, vilket ledde till ångande action. Allt detta höll mig vaken i min säng, tyst smekande min kuk. Jag har ingen flickvän, eftersom jag befinner mig i en lite konstig fas och ifrågasätter min sexualitet. Nätterna där Oliver och Pam knullade hjälpte inte riktigt min situation. Jag behövde experimentera lite, och få lite ånga av mig.

Jag återvände efter ett tag och trodde att han äntligen skulle vara klar, men möttes igen av kåta slarviga ljud, blandat med eteriska röster, den här gången från hans bärbara dator. Jag gick in i rummet och hittade honom på sin stol, onanerade långsamt, ögonen fastklistrade på skärmen, ansiktet avslappnat, munnen öppnad till en "O" form. Ljuden av sex och sugande var ambiemce till rösterna av självsäkra kvinnor.

"Du vill gå ner på knä"

"Du njuter av att bli dragen i håret"

"Försök inte kämpa emot"

"Du vill suga kuk"

"Du gillar vad som händer med dig"

"Du är maktlös"

Vi var båda i trans, han stirrade på den blinkande skärmen medan jag hörde filen och stirrade på hans erigerade kuk. Så fort han såg mig slog han igen datorn och lutade sig mot skrivbordet, han hade inget annat sätt att dölja sig på eftersom han var helt naken. Jag vände mig bort omedelbart, bilden av hans kuk fortfarande i mina slutna ögon.

"Jan! Hej, jag... gjorde vad du tror att jag gjorde", stammade han lite, ovanligt upprörd.

Det tog mig lite tid att svara, "Var inte din tjej tillräcklig för att ta hand om den här...klådan?" frågade jag.

"Ja, jag menar... det är en annan typ av klåda"

"...och det lät inte så mycket som vanlig porr..." konstaterade jag.

"Ja... som jag sa... en annan typ av klåda."

Han sänkte blicken och fick en glimt av tältet i mina byxor, jag vände mig om och gick till mitt rum, lite generad och märkligt kåt.

Nästa dag var vi båda lite generade vid bordet och jag bestämde mig för att släppa lite på spänningen.

"Så... gillar du den typen av porr?"

Smidigt.

Han tittade frustrerat på mig och sedan på golvet.

"Det är bara en fetisch, inget alltför allvarligt, bara för att bryta upp monotonin i mainstream-porr."

Hmmm.

Jag hade sett en eller två gånger den typen av videor och inlägg, men inte riktigt lämnat ett intryck, kunde inte riktigt identifiera mig med dem. Det här var annorlunda, jag vet inte vad, men något med hela den här scenen igår träffade mig i mitt hjärta.

"Nä, jag dömer inte, jag har också sett en del. Det är bra att utforska sina kinks, särskilt med någon annan." När jag insåg vilket hörn jag hade hamnat i frågade jag "Har du pratat med Anna?" Jag undvek nog en kula där...

Han släppte genast lös sin frustration.

"Anna? Ja, det gjorde jag verkligen, efter veckor av mod att öppna upp, sa hon att hon inte var med på det. Igår pratade jag med henne om det, vi bråkade och hon lämnade mig med ett oheligt stånd." Han tittade ner, lite skamsen. "Jag laddade upp en video och sedan kom du. Det har inte gått så bra med Anna på sistone, det var mest en ursäkt för att sticka."

"Jag har haft en del ... ovanliga idéer på sistone, jag förstår hur det kan kännas isolerat att ha vissa ... drifter", sa jag.

"Så..." försiktigt, "Vad sägs om att vi ventilerar lite av det, mellan oss?"

Oliver tittade förbryllat på mig.

"Så du vill... experimentera eller något? Få utlopp för dina fantasier i en trygg miljö?" Han funderade lite. "Jag antar att det skulle hjälpa."

Jag suckade av lättnad, han svarade ganska bra.

Vi kom senare överens om att börja med små saker. Vi sökte och visade varandra en blandning av roliga-horniga memes, med några som berörde ämnen som sissifikation. Han skämtade om min oerfarenhet av mig och försökte lära sig mer av dessa "sissy grejer". Vi hade dock kul och kände oss närmare varandra, eftersom detta var något som ingen av oss skulle dela.

Allt eftersom dagarna gick gick saker och ting från att vara roliga till att vara kittlande till att bli törstiga.

Han lyssnade på en porrmusikvideo i sin telefon, fullt ljud, medan jag fick hypno-video på min, jag hade nyligen börjat titta på dessa hypnos innan sängen. Snart föreslog han att vi skulle titta på en porrvideo tillsammans på hans bärbara dator. Jag kunde känna att saker rörde sig lite snabbt, men jag gillade det momentum vi hade byggt. Dessutom gjorde vi inte något extremt. Jag gick snabbt med på idén och försökte hålla bilden av hans kuk borta från mitt huvud.

Vi satte oss ner och han startade en ganska vanlig video, en blondin som klädde av sig och visade sina imponerande kurvor. Vi skämtade ett par gånger om kvaliteten på videon, bara för att lätta på spänningen, men den vanliga lusten höll redan på att byggas upp. Den här gången var det dock en annan känsla som dök upp, något subtilt, framkallat av hennes rikliga tillgångar, en annan typ av önskan. Jag avfärdade det snabbt.

Kvinnan fick snart sällskap av en stilig svart man, de gnuggade sina kroppar och jag gnuggade min kuk, som sakta stack ut ur mina byxor. Ur ögonvrån kunde jag se Oliver kolla in den. Han tog också fram den och snart smekte vi båda våra skaft.

Onani är en ganska intim process, du vet exakt vad du gillar och vilken takt du vill ha. Att göra detta med någon annan är annorlunda. Ni njuter båda av era egna kroppar, strävar efter samma mål, samma utlösning, ni vet att ni båda kommer att komma.

Den tanken fick mig att flamma upp, stampa snabbare, matcha takten hos den muskulösa killen på skärmen.

Snart andades vi snabbare, våta köttiga ljud fyllde rummet, en djup musk av kuk omgav oss. Vi närmade oss. Videon närmade sig hennes fitta som obevekligt bankades av den stora svarta kuken. Det svarta skaftet och Olivers kuk var allt mina ögon kunde se när hela min kropp ryckte och juckade i luften när jag sprutade min laddning. Det gick så hårt att en sträng nådde den bärbara datorns skärm. Oliver sträckte oroligt ut handen för att skydda den, men Jannade. Sedan rörde han långsamt fingret och torkade bort fläcken som jag hade lämnat. I samma takt förde han den till min mun och jag kände mig lite yr och lät den helt enkelt gå in. Han kom direkt. När jag insåg att han hade gett mig min sperma ryckte jag till mig huvudet, eftersom vi båda hade drabbats av post-nut-klarhet.

Han började stamma fram en ursäkt medan jag reste mig upp och gick ut ur hans rum till badrummet för att tvätta bort det. När jag stod ovanför handfatet såg jag att det inte fanns något kvar att tvätta bort. Det enda som återstod var ett surrande på tungan, en sur eftersmak och en insikt.

Det var inte så illa.

Visa alla romaner av denna författare: g-time.

Betygsätta Novellen:

Betyg 3.7 / 5. Röster 18

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa Alla Kommentarer
Sexnovell.org © Copyright 2024, All Rights Reserved. 
crossmenu